RapidȘtiri Rapid BucureștiVictor Angelescu

Victor Angelescu a vorbit despre partida cu CFR: „Ne asteapta un meci foarte greu, dar trebuie sa castigam”

Invitat la emisiunea „EXCLUSIV RAPID” difuzata pe prosport.ro si moderata de Ovidiu Ionescu, Victor Angelescu a vorbit despre partida cu Otelul.

„Otelul e o echipa foarte incomoda, artagoasa, care se apara foarte bine, alearga mult. Se vede stilul lui Dorinel Munteanu. Ne asteptam la trei puncte, asta ne doream, dar e bine si un punct. Am avut cateva ocazii, nu le-am fructificat, asta e”, a spus actionarul rapidist.

Meci greu cu CFR

„CFR a inceput bine campionatul, e o echipa foarte buna care se va bate la titlu. Va fi un meci foarte greu cu ei, clujenii arata mai bine decat anul trecut, dar noi avem o echipa mai buna si trebuie sa aratam ca o echipa care se bate la primele locuri si sa castigam”, a declarat Victor Angelescu.

Actionarul Rapidului a comentat si arbitrajul de la CFR – Petrolul

„Normal ar fi fost ca domnul Balaj sa iasa si sa recunoasca faptul ca CFR a fost avantajata de arbitrii. Petrolul a avut un penalty cat casa”, a spus actionarul Rapidului.

SOLD OUT la Rapid – CFR

Biletele la meciul de luni cu CFR sunt aproape epuizate si cu siguranta partida se va desfasura cu poarta inchisa.

 

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Meci neinteresant (nu avem mari sanse). Important e meciul cu Botosani din cupa (pe 28 sept) pe care trebuie neaparat sa-l castigam, daca nu vrem sa spunem adio cupei) si cele trei meciuri care urmeaza in campionat, la Hermannstadt, acasa cu Iasul si la Arad.

  2. Patroane, stai rilex, nu avem nici o sansa sa-i batem, dar ce sa va spun, eu, sunt nime-n drum, voi aveti bani, faima, dar nu aveti inima rapidista, de ce spun asta?
    Pai daca va pasa de Rapid, aduceati jucatori sa-l surclasati pe cioban, rade de noi cu branza intre dintii pusi!
    Pacat ca nu avem forta!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.