Alte sporturiRapidȘtiri Rapid București

Război total înainte de CSM București – Rapid. Meciul se va juca fără Galeria Rapidului în sală: „CSM apelează la tertipuri comuniste”

Galeria Rapidului nu va fi prezentă în sală la confruntarea dintre CSM și Rapid, anunțul fiind făcut pe pagina oficială de Facebook a Peluzei Nord – Rapid București.

Fanii acuză „tertipuri comuniste” din partea echipei susținute de Primăria Municipiului București și numesc clubul la care joacă Cristina Neagu o „caricatură a handbalului românesc.”

Iată comunicatul fanilor:

csm – Rapid

Derby-ul Ligii Florilor, de miercuri, se va desfășura fără prezența galeriei Rapidului, întrucât numărul de bilete alocat suporterilor rapidiști este mult prea mic, iar conducerea gazdelor va încerca restricționarea accesului fanilor giuleșteni în sală.
De când Rapidul a revenit în prim-planul handbalului românesc, ne confruntăm cu o rivală închipuită, care la fiecare duel direct apelează la tertipuri securiste prin care ingrădește dreptul rapidiștilor de a-și susține echipa.

Adeversara de miercuri reprezintă doar un club toxic pentru sportul românesc, care de mulți ani toacă banii publici fără realizări notabile în handbalul european, unde ar trebui să se observe investițiile.

Ne asumăm decizia și nu vom lua parte la un nou circ regizat de conducerea gazdelor, cu bilete puține acordate rapidiștilor, acces restrictiv doar pentru fanii Rapidului, aplaudaci csm-iști plătiți de PMB , vuvuzele și boxe cu volumul ridicat până la refuz.
Suntem alături de fetele noastre și suntem convinși că vor lupta din răsputeri pentru a învinge caricatura handbalului românesc!

Hai Rapid!

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

  1. O decizie mizerabila a celor de la CSM!. Mai grav este ca FRH permite aceasta situatie prin care defavorizeaza echipa noastra in acest Derby al handbalului feminin din Romania. Va spun sincer ca ma asteptam la asa ceva, in conditiile in care Rapidul se apropie incet, dar sigur de valoarea CSM-ului. Ar fi foarte frumos daca fetele noastre ar castiga in fata unei echipe ce traieste din bani publici, bani ce din punct de vedere legal ar trebui sa aibe o cu totul alta destinatie. Se pare ca in Romania respectarea legilor este o adevarata FATA MORGANA, grav fiind ca totul pleaca de la actul politic, acesti politicieni de carton nefiind vreodata trasi la raspundere pentru faradelegile comise de cele mai multe ori cu buna stiinta. FORTZA RAPID!, si mult succes in derby.

  2. Nu mă interesează niște muieri plătite din bani publici cu lefuri ca la CFR Cluj. Puțin îmi pasă ce tricouri poartă. Numele Rapid nu trebuie să acopere asemenea mizerie. Iar România n-ar trebui să păstreze modelul sovietic al sportului. Ăsta e adevăratul “tertip comunist“.
    Dar măcar pe vremea socialismului sportivii erau români și primeau niște salarii obișnuite. Azi Ministerul Transporturilor plătește cu vreo sută de mii de euro pe an handbaliste străine pe care propriile lor guverne nu le-au plătit niciodată! Și ce avem noi de câștigat din asta? Glorie internațională? Oportunități pentru bocciii care vor să zbiere și să-și dezvelească burțile?

  3. Ce-i aia “tertipuri comuniste“?? De ce nu tertipuri capitaliste, sau feudale? 😄

  4. @Octavian
    1) nici eu nu sunt de acord că sunt o caricatură…şi-au creat deja o imagine, un nume în ultimii ani.
    2) Nu toţi banii ai CS Bucureşti sunt publici (că tot faci o paralelă cu CSM=primărie), vezi cât intră de la FC Rapid când se închiriază Arena Giuleşti – Superbet.
    3) legat de comportatea galeriei faţă de Neagu, s-a făcut mult prea mult caz, s-a văzut la tv şi în mediul on-line cât de ipocriţi, slabi, limitaţi şi falşi sunt oamenii (analişti, comentatori, jurnalişti, sportivi, suporteri…etc) care ne-au arătat cu degetul…
    4) Am fost la ultimul CSM-Rapid… de ce nu s-a scris, analizat, comentat, în presă sau la tv faptul că pe treptele Sălii Polivalente,la controlul pentru acces, jandarmii şi forţele de ordine nu vroiau să lase oamenii (părinţi, copii, bunici, tineri) cu eşarfe cu Rapid la tribună (dar tot am reuşit într-un final şi am intrat cu ele)? Parcă eram nişte făţarnici toți şi nu amestecam ideologiile şi regulamentele din fotbal cu alte sporturi…nu?

  5. Nimic nou sub soare. CSM o echipa inventata de smecheri in 2007 sa ia putinul malai din handbal ,care nu isi justifica existenta ,fara suporteri, o chestie fara rost pentru cetatenii Bucurestiului. Sport in Bucuresti (si la nivel national unde se mai pot alatura cateva orase) la nivel performant inseamna Steaua, Dinamo si Rapid de zeci de ani (in cazul Rapidului chiar 100 de ani! )

  6. Cam patimas comunicatul galeriei. Nu sunt de parere ca CSM este o caricatura a handbalului romanesc. Si echipa de handbal Rapid Bucuresti este finantata tot din bani publici. La fel sunt finantate toate echipele din Liga Florilor. Raman si acum la parerea ca galeria s-a comportat badaraneste fata de Cristina Neagu la acea partida de pomina. Nu stiu daca hotararea galeriei noastre e buna sau nu si de aceea nu o comentez.
    Pe de alta parte este o marlanie rusinoasa a clubului organizator (CSM) findca ingradeste accesul spectatorilor care tin cu echipa adversa. Meciul de miercuri ar trebui sa se joace cu sala plina pana la refuz. La handbal rivalitatea trebuie sa fie diferita de cea de la fotbal unde, la unele meciuri, exista si o incarcatura semnificativa de ura. Sper sa fie un meci fara greseli de arbitraj iar in sala sa fie si suporteri rapidisti care sa le incurajeze pe fetele noastre in mod civilizat.
    HAI RAPID!

  7. Recent am aflat(si e bine sa stie toata lumea)ca Federatia Europeana de Handbal a amendat declaratiile Cristinei Neagu impotriva arbitrilor din CCE cu 4000 de euro!Acum sa ne spuna Federatia Romana de Handbal cu cat a amendat-o cand a acuzat,fara dovezi Zalau si RAPID de jocuri de culise in primavara lui 2022!Toata lumea a acuzat modul in care(toate galeriile din lume o fac)Galeria RAPIDULUI a „amendat”comportamentul nesportiv al Cristinei Neagu!Acum e o liniste in presa de te doare capul!Noroc cu comentatorii corecti ai handbalului de la Digi,care au mentionat acest lucru…Iata ca acum conducerea comunistoida a CSM ingradeste dreptul iubitorilor de handbal bucuresteni de a incuraja RAPIDUL,nu ne mira…Speram numai ca FRH nu e proprietate privata a CSM si a Cristinei Neagu!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.