Cristiano BergodiRapidȘtiri Rapid București

Rapid pregătește transferul unui atacant care să suplinească plecarea lui Marko Dugandzic: „Vom face tot posibilul”

Victor Angelescu dă asigurări că Rapidul nu va ramâne doar cu un singur atacant, după plecarea lui Marko Dugandzic.

Cu Marko Dugandzic vândut, Rapid caută alt atacant: „Domnul Bergodi o să se uite pe ce propunem noi”

„Îi mulţumim foarte frumos lui Marko pentru ce a făcut la Rapid, a fost golgheterul campionatului. Este o ofertă bună pentru Rapid şi mai ales, este o ofertă bună pentru el. La vârsta lui, era normal să îl lăsăm să plece pentru că va avea un salariu foarte mare.

Până la urmă e golgheterul campionatului. Pare că Rrahmani este un jucător care poate să îl suplinească. Vom face tot posibilul să aducem un alt atacant ca să nu rămânem doar într-unul singur”, a afirmat Angelescu astăzi, conform as.ro.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Zetane, is baga ma tu banii tai si da transeruri, m-am saturat de pretentiiile tuturor necititilor profesionisti in fifa si football manager

  2. „Vom face tot posibilul…” asta venind din partea aluia care in iarna trecuta nu a fost capabil sa gaseasca un atacant…mdea, right. Urmeaza vremuri interesante pentru echipa noastra care are doar un rand de jucatori, dar important e ca la Rapid afacerea merge. „Putem investi aproape de 4 milioane in transferuri…” s-a transformat in sub un milion bagat pana la urma…

  3. Si cand vine patroane, in iarna?
    Atentie mare la meciul cu fierarii etapa viitoare, antrenorul lor copt de alcool a spus ca urmeaza o victorie pentru ei!!!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.