Cristiano BergodiDan ȘucuMarius SumudicaRapidȘtiri Rapid București

Dan Șucu a explicat de ce Marius Șumudică nu a fost prima opțiune pentru Rapid

Dan Șucu a transmis că decizia de a-l numi antrenor pe Cristiano Bergodi era luată cu mult timp înainte. Omul de afaceri, alături de șefii din Giulești, au fost cuceriți de siguranța pe care o oferă antrenorul italian.

”Ar trebui să ne uităm la termenul foarte scurt în care Rapid a rezolvat problema. Faptul că în două zile am avut un nou antrenor, ar trebui sesizat. Noi ne-am dorit ca Bergodi să vină în locul lui Mutu.

Este un sentiment de siguranță. Din punctul meu de vedere, Șumudică inducea mai puțin acest sentiment. L-am avut ca primă opțiune pe domnul Bergodi. 

Este un lucru foarte bun pentru Rapid. Nouă ne-a fost frică ca Bergodi să nu meargă la Cluj, după ce a plecat de la Sepsi. Probabil că Șumudică devenea o opțiune dacă Bergodi nu venea.

Mi se pare peiorativ să îi propui lui Șumudică să vină dacă nu vine alt antrenor. Speranța mea este ca domnul Bergodi să fie excepțional.

Avem mai multe opțiuni după Bergodi. Noi trebuie să fim sinonimi cu ideea de implicare și siguranță”, a declarat Dan Șucu, la Fotbal Club.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

 1. Păcat băi nătângilor.. vedeti unde este acum gaziantep?! Sa vedeti unde o sa termine, obiectivul lui Șumi este sa nu retrogradeze.
  Pe laga asta, ce campionat are in turcia?!?..
  Galata joaca in UCL, fener si besiktas ambele in conference.. liga 1 (Romania) 0 echipe in europa..(rataților) … despre asta este vorba domnu’ Șucu .
  Cand a fost la cfr , nu a pierdut 1 meci in campionat👍🏻
  Si ce este circar, nimeni nui perfect dar omu stie sa antreneze . In arabia, a avut obiectiv sa nu retrogradeze cu al read, pe ce loc a terminat?..
  Sa dea Dumnezeu sa castigam campionatul dar era mai bine cu Șumi, rapidistii adevarati il iubesc, Șumi tine cu rapid si este un rapidist convins.
  Fzr! ❤️🇱🇻

 2. „M-am intors acasa”, declara cand a ajuns in Turcia marele antrenor . Iata ca s-au „aliniat astrele” si pentru el si nu se mai lasa de antrenorat asa cum ne spunea. Mare pierdere pentru fotbalul romanesc, am fi avut ocazia sa vedem cum un antrenor ar fi luat campionatul la pas cu oricare echipa pe care ar fi preluat-o. Pacat!

 3. Un management ce inspira seriozitate si ordine. Urmeaza ca pana la sfarsitul turului sa ne dam seama daca alegerea actualului antrenor a fost sau nu buna!?. Aseara am urmarit cu interes emisiunea de pe DIGI in care a fost invitat domnul SUCU de catre Radu Naom. O expunere interesanta a investitorului de la Rapid, in care s-a vazut ca este foarte bine priceput in a manageria o firma, in speta Rapid si propune intregii echipe, cu care lucreaza, un targhet ce urmareste ducerea acestuia la indeplinire in 2 – 3 ani. Pe scurt acest targhet constand in castigarea de trofee si participarea in cupele europene, inclusiv in faza grupelor. Cu toate ca va fi foarte greu de realizat nu este imposibil. Sa dea Bunul Dumnezeu sa realizeze ce si-a propus si sa ne faca fericiti. FORTZA RAPID!.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.