RapidSuperliga

Gigi Becali, ironic cu Dan Şucu înaintea derby-ului Rapid – CFR: „A plecat capul la sultan, o să aibă arbitraje bune”

Gigi Becali (65 de ani) a fost ironic cu Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, înaintea derby-ului pe care formația din Giulești l-a jucat cu CFR Cluj.

Gigi Becali, ironic cu Dan Şucu înaintea derby-ului Rapid – CFR: „A plecat capul la sultan, o să aibă arbitraje bune”

Gigi Becali a dezvăluit că își dorește ca Rapid să o învingă pe CFR Cluj în etapa a 10-a din Superliga, deoarece formația din Giulești „nu mai contează pentru noi”, însă recunoaște că un egal ar avantaja-o mai mult pe FCSB deoarece „scăpăm de tot de șinele de tren”.

Totodată, Gigi Becali lasă se înțeles că Rapid nu va avea probleme cu arbitri delegați de CCA, deoarece „Șucu e prieten cu ei, a votat ca ei, s-a supus, a plecat capul la sultan”.

„Vreau să bată șinele de tren. Asta e jignire? Asta e mândria lor. Să bată Rapidul, așa vreau. Nu? Pentru că… Dar nu mai contează pentru noi, Rapidul nu mai contează pentru noi. Am văzut că au vreo cinci jucători lipsă. Acum vedem Rapidul, că până acum, ba au fost buni, ba slabi, acum îi vedem.

O să aibă arbitraj bun, lui Șucu nu îi fac arbitraje că e prieten cu ei, înțelegi? A votat ca ei, s-a supus, a plecat capul la sultan și atunci are arbitraje bune. Să vedem acum ce o să fie. Și un egal ar fi bun, să scăpăm de tot de șinele de tren”, a spus Gigi Becali.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. GIGI BALAMUC cred ca ti s a facut parul de tuns. Sarpele cand i se face de duca iese la drumul mare,tu la mititica

  2. Cum ii gasiti pe astia de-i citati? Becali 65 de ani, Dragomir 77, Iancu 58 (asta e pusti), Dinu Vama 68 de ani, etc Primul criteriu (exceptandu-l pe Vama) e sa fie fosti infractori? Daca se poate si cu ceva puscarie facuta? Al doilea criteriu e sa fie cat mai inaintati in varsta (nu vreau sa zic hodorogi depasiti ca nu e frumos) . I-ati uitat pe Padureanu, Pinalti si mai sunt. Era totusi interesant sa-i citati si pe Hagi,, Lacatus, Belodedici, Gica Popescu, Lupescu, dar adevarat, astia din urma nu spun prostii.

  3. Deocamdată ei sunt cei avantajați de arbitri.Se știe berbecali are relații cu unii arbitri,le dă cadouri nu glumă.
    Hoțul strigă hoții.

  4. Pariu că peste 2-3 zile o să apară aici pe site o altă ştire tot cu ciobanul puşcăriaş spunând identic aceleaşi porcării dar cu o propoziţie adăugată în plus la final ?
    Bravo bă, am ajuns să facem propagandă rahatului ăstuia…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.