RapidȘtiri Rapid București

După „Lewandovski”, Rapid l-a transferat pe „Balotelli”. Noul atacant al Rapidului le face o super promisiune suporterilor giuleșteni: „Am acest obiectiv personal!”

Kevin Soni, atacantul transferat de Rapid pentru a-l înlocui pe Marko Dugandzic, le-a făcut o promisiune fără precedent suporterilor giuleșteni.

În cadrul primului interviu acordat după ce a semnat cu formația „alb-vișinie”, atacantul camerunez le-a transmis fanilor că marele său obiectiv este acela de a ajuta Rapid să câștige titlul în Superliga, dar și Cupa României.

Încrezător în propriile forțe, Kevin Soni nu s-a ferit să se compare cu fostul atacant de la Manchester City, Inter sau AC Milan, Mario Balotelli.

„Antrenorul vorbește patru limbi. Eu pot vorbi în franceză, spaniolă și engleză. Înainte, în Turcia, am avut tot un antrenor italian, pe Vincenzo Montella. Deci e foarte bine. 

Toți jucătorii au venit la mine și m-au întâmpinat. Pentru mine, cel mai ușor este să mă adaptez la antrenament. Și dacă marchezi. Așa te știe toată lumea. 

Agentul meu a vorbit despre proiectul Rapid. E o echipă mare. Mă antrenez în fiecare zi. Am fost accidentat, dar acum totul merge bine. Am un obiectiv personal. Vreau să ajut echipa să câștige cupa și campionatul. Echipa națională vine după. Oamenii când mă văd spun că sunt la fel ca Balotelli”, a transmis Kevin Soni, în cadrul unui interviu pentru Rapid TV.

Nu este singurul jucător al Rapidului comparat cu un super star al fotbalului, Rrahmani fiind numit de colegi „Lewandovski”.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

 1. De ce va tot mirati ?

  Am mai zis:
  Managerii de la Rapid nu au Plan ptr Titlu !
  Nici ptr Cupa !
  Nu se vrea performanta !
  Doar bani in buzunarele lor !
  Iar in rest …la ciupeala ….daca prindem ceva bine, daca nu, asta e….

  Pai tu ai atacantul si golgeterul campionatului in curte…si-l dai ?
  Si dupa aceea alergi dupa atacant ?
  Dupa burtosi, si alte petarde reformate, reciclate, resapate…

  Nenea sucu si acest angelescu ne aburesc ca
  s-au gandit la binele lui Duga, cand lor de fapt li s-au aprins ochii dupa suma de bani de primit.

  Pai nu e clar cum sta treaba la Rapid ?

 2. In primul rand nu se compara el personal cu Balotelli, asa cum se sugereaza in articol! Apoi, nu cred ca il vom vedea cel putin 2 luni in teren, poate doar in cupa dar nici acolo nu are cum sa intre cu burta aia de bucatar-shaormar, mai are de dat jos multe kg! Voi aici, astia care scrieti articolele astea sunteti ori idioti ori batuti in cap si nu aveti nicio legatura cu fotbalul! Un fotbalist care a stat fara sa joace mai mult de 6 luni nu are cum sa intre sa joace imediat indiferent de Liga in care joaca! Cretinilor

 3. Cred ca, fie admin pagina, fie conducerea, ne-au cam cam luat de ciocarlani. Nici nu a venit bine, e nepregătit fizic SI ne face promisiuni cu cupa si campionatul. Miroase a guvernare ciu cio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.