Daniel PancuRapidȘtiri Rapid București

Contre între selecționerul Daniel Pancu și impresarul lui Cătălin Cîrjan: „Nu stau să îi dau explicații”

Daniel Pancu a reacționat după ce impresarul lui Cătălin Cîrjan l-a acuzat dur prin intermediul unei postări pe Facebook, scrie prosport.ro care citează fanatik.ro.

Impresarul rapidistului, Cătălin Sărmășan, l-a acuzat pe selecționer pentru modul în care a procedat, transmițând un mesaj dur prin intermediul rețelelor de socializare.

Acum, Daniel Pancu i-a răspuns agentului prin intermediul mass-media și a ținut să menționeze că i-a folosit în acest meci, din primul minut, pe fotbaliștii pe care i-a considerat apți din toate punctele de vedere.

Se face un caz mult prea mare. Fiecare are dreptul să își promoveze jucătorii, să îi apere, să îi conteste. Referitor la selecție și evoluția lui, el practic el a debutat la echipa națională. Știe toată lumea că ultimele jocuri el personal nu a jucat.

Nu stau să dau explicații acum, dar dacă tot vorbim de jocurile astea, practic au venit pentru că erau poziții care nu erau doi pe același post care să aibă minute și jocuri, iar asta s-a văzut foarte clar la noi. Am făcut un prim «11» în care opt jucători erau jucători cu minute care rezistau ritmului și intensității.

În momentul în care a trebuit să schimb, au intrat jucători cu minute mai puține și lucrul acesta din păcate s-a văzut pe tabelă. El a debutat la echipa națională, nu batjocoresc pe nimeni dacă îl bag în minutul 90 sau 1. Ești dator indiferent de cât joci să dai totul la echipa națională.

Este doar un singur joc, mai urmează și altele. Ferească Dumnezeu, nu am cum să reproșez nimănui nimic. Pe mine mă interesează jucătorul, cum se prezintă, cum se pregătește. Nivelul lui de pregătire, de înțelegere. A fost un grup nou, suntem la primul joc. Dacă aveam două jocuri înainte ar fi fost mai bine.

Sunt jucători pe care nu îi cunosc, ușor-ușor încep să îi descopăr și eu. De ce vorbim de lucruri de genul acesta? Cum să am ceva personal cu jucători pe care nu îi cunosc? Eu vorbesc doar despre fotbal, se face prea mult caz. Am avut un joc în mână, l-am pierdut, e frustrant, dar nu e normal să aruncăm cu pietre.

Nu e normal și nu e sănătos. Absolut nimeni nu s-a purtat urât cu el, el e un băiat admirabil, se pregătește bine, se vede că este educat în vest. Pe viitor sper să joace mai mult la Rapid la echipa de club. Nu există niciun caz Cîrjan sau alți jucători. Noi nu gândim personal, cazuri personale nu există.

Nimeni nu are nimic cu Cîrjan. Vorbim aici de jucători care sunt în formă, trebuie să joace la echipele de club și să vină să o facă la maxim din posibilitățile lor la echipa națională. Nu e treaba mea, nu e problema mea ce postează oamenii, jucători sau impresari, e dreptul lor.

Nu am nedreptățit niciun jucător, sau dacă vreți, niciodată intenționat. Că pot fi mai inspirat sau neinspirat, ca antrenor, e o problemă, dar să nedreptățesc vreun jucător, cea mai mică intenție la mine nu o să vedeți niciodată. Cîrjan e un jucător super profesionist, nimic de reproșat”, a spus Daniel Pancu, potrivit Fanatik.

Daniel Pancu a avut reacția de mai sus după ce a citit ce a postat impresarul lui Cătălin Cîrjan, Cătălin Sărmășan, pe Facebook.

Agentul i-a reproșat selecționerului, printre altele, că fotbalistul împrumutat de Rapid de la Arsenal Londra nu a jucat mai mult deoarece „nu bea, nu fumează, nu râde zeflemitor cum o fac cei care vin cu întarziere la programul echipei şi nu se dă lovit ca să plece la el la club când îşi dă seama că nu va fi titular la naţională”.

„L-au acuzat pe nedrept că nu vrea să vină la echipa naţională şi la prima sa reapariţie sub tricolor a fost introdus în teren în minutul 90, la 3-2 pentru Albania. Un fel de bătaie de joc pentru un băiat a cărui singură «vină» e că nu bea, nu fumează, nu râde zeflemitor cum o fac cei care vin cu întârziere la programul echipei şi nu se dă lovit ca să plece la el la club când îşi dă seama că nu va fi titular la naţională.

Motivul pentru care urmau să-şi bată joc de el i l-au dezvăluit chiar în cantonament, când i-au reproşat în faţă: «Ne-ai dat la ziar!». De ce ne mai mirăm că nu se schimbă nimic în rezultatele noastre? Pe cât de incompetenţi, pe atât de răi la suflet suntem”, este mesajul transmis de impresarul lui Cătălin Cîrjan.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.