RapidȘtiri Rapid București

Dumitru Dragomir, afirmații halucinante despre suporterii Rapidului. Ce acuze iraționale aduce fostul șef al LPF la adresa fanilor rapidiști

Dumitru Dragomir a lovit în fanii Rapidului, acuzându-i că au influențat judecătorul să-l condamne pe George Copos. Afirmatia facuta la fanatik.ro este total neadevarata si vom explica in acest articol de ce. Dar inainte de toate, iata ce a declarat fostul sef al LPF pentru sursa citata:

Dar la Copos nu s-au dus cu colivă? Când luase Copos campionatul, ăștia s-au dus cu colivă și au influențat judecătorul ca să-l condamne pe Copos. Colivă în Tribunal. E fără precedent, noi suntem campioni la niște lucruri.

În primul rând, nu s-a dus nimeni cu coliva la Copos după ce a câștigat campionatul. Acea formă de protest a avut loc când Rapidul era în insolvență, cu mulți pași în groapă. Apoi, coliva nu a fost la Tribunal, ci la Înalta Curte de Casație și Justiție.

În al doilea rând, atât de impresionați au fost judecătorii ICCJ de prezența fanilor rapidiști, încât au trimis dosarul spre rejudecare, făcându-l pe Copos să exulte de bucurie la acea vreme. Iată ce declara Dumitru Dragomir după această decizie:

Eu așa am spus că se va da, puteți să-mi spuneți Oracolul de la Bălcești. Eu am vorbit cu toți marii avocați și mi-au spus că se va da spre rejudecare. Completul de judecată de la ICCJ a fost profesionist, asta a fost cea mai corectă decizie. Acum se reia totul, se face expertiza, se audiază martorii, tot, s-ar putea să mai dureze 3-4 ani. S-a ajuns prea departe, acești oameni au adus bani în țară, nu au dus banii în străinătate ca alții. Cele trei judecătoare de la ICCJ trebuie felicitate, așa se face justiție în această țară.

În al treilea, dar nu în ultimul rând, hai să încetăm să tot dăm vina pe suporteri. Într-adevăr, gestul acela cu coliva a fost unul grotesc și care sperăm că nu se va mai întâmpla niciodată. Dar să-l considerăm pe George Copos un om atât de sensibil încât să renunțe după o asemenea acțiune, ar însemna să fim noi înșine incredibil de naivi. George Copos a renunțat la Rapid pentru că a vrut altceva de la viață! Atâta tot.

S-ar putea sa te intereseze

9 Comments

 1. Lucrurile întâmplate rămân. După aceea Rapid a intrat în faliment. Acum se reia istoria, dar s-au pierdut câțiva ani pentru niște gesturi de neînțeles.

 2. Un securici imbarligator acest rău al fotbalului românesc.
  El însuși s-a autodenuntat în nenumărate rânduri în legătură cu aranjamentele și furaciunile făcute înainte și după ’89, ar trebui să facă ani mulți de „brutărie”.
  Sunt vinovați cei ce-l tot promovează pe acest șmecher și imbarligator !

 3. Don Corleone a fost de departe cel mai MARE BORFAS din fotbalul romanesc. Drept dovada ca e singurul dintre mai marii fotbalului de la noi care a scapat de parnaie. Pentru asta i-a dat pa goarna pa toti colaboratorii, tovarasii lui de smenuri si aranjamente dealungul anilor. Are si un nume predestinat, Mitica, la fel ca celebra papusica cu curul de plumb, de cand eram copil, cum o invarteai si cum o aruncai ea tot in picioare cadea! Fara carte, fara meserie a ajuns astazi dezvoltator imobiliar, oare nu se intreaba nimeni, din ce?

 4. Copos a facut parnaie ca a mancat prea multe gogosi singur si n-a platit tva-ul. Daca-i dadea Rapidul lui Valvis cand trebuia si nu o lungea atat poate scapam de perioada aia urata. El nu mai avea atunci treaba cu fotbalul, se indragostise, voia cresterea afacerilor, ii statea mintea la altceva, nu mai avea chef sa bage bani in fotbal. Treaba cu contestatul atunci i-a venit manuse. Ce-i drept, mascarada aia cu coliva si cosciugul nu si-au avut rostul, nu trebuie sa uitam ca Rapidul in perioada lui a fost o FORTA in campionatul Romaniei ani la rand!

 5. Jigodie comunista, nu te mai saturi sa vi cu balivernele tale din globul de cristal?
  Vezi-ti dracului de afacerile tale si platesteti angajatii!
  Borfas securist, mucles acanaua despre rapid!
  Sa moara sacarica de nu esti giumbala-giuba!

 6. Asta e ala din tripleta de aur cu Padureanu si Pinalti de aranjau campionatul din prima etapa si pana la sfarsit (inclusiv scorurile!) Binganitor de cand era militian si pana la batranete. Conducator la Scornicesti (echipa Ceausestilor , si la Victoria, echipa militiei ) A terminat ASE la 52 de ani (cand era presedinte al Ligii de fotbal), ar fi interesant de studiat cum si ce note avea. Acum mai baga si el capul in poza ,sa nu uite lumea de el ,un mos de 77 ani. Traieste din amintiri si isi da cu parerea despre prezent. Fraier e ala care il asculta.

 7. Nea Mitica, de voi avea fericirea sa te vad implicat intr-un proces, am sa vin la tribunal cu o coliva de toata frumusetea, daca e asa de usor sa influentezi decizia judecatorilor. In felul acesta o sa-ti fac un mare serviciu, pentru ca vei putea sa spui ca intri la brutarie nevinovat, din pricina unei colive si nu pentru ca esti un escroc, domnule Corleone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.