RapidȘtiri Rapid București

Culmea tupeului! În loc sã bage capul în pãmânt dupã rusinea de la meciul cu Petrolul, Cristi Balaj îl ceartã pe Victor Angelescu pentru cã a spus adevãrul

După ce Victor Angelescu, acționarul minoritar de la Rapid, a comentat arbitrajele favorabile pe care CFR Cluj le-a avut în ultima etapă din Superliga, Cristi Balaj a reactionat dur.

„Nu sunt în măsură cei de la Rapid să comenteze despre arbitraje. Poate își amintesc ce s-a întâmplat la meciul din sezonul trecut când a fost domnul Cătălin Popa la centru.

Când am vorbit despre ei mi-am cerut scuze, după am întors spatele și acum mă mușcă de picior. Nu e posibil un astfel de comportament. Dacă pregătesc meciul de luni… Am să mă opresc și nu o să vorbesc mai multe pentru că sunt în avantaj cei de la Rapid în raport cu CFR Cluj când e vorba de arbitraj. Nu e cazul să vorbească ei despre noi”, a spus Cristi Balaj pentru prosport.ro.

Ce a declarat Victor Angelescu

„Am observat că e ceva obișnuit ca cei mai mulți dintre conducătorii cluburilor din Liga 1 să nege până în pânzele albe când sunt favorizați, chiar dacă se vede negru pe alb. Iar când sunt dezavantajați urlă cât mai mult. 

Nu este și cazul nostru. Când am fost dezavantajați am fost supărați, dar dacă au existat greșeli pentru Rapid am recunoscut.  Am văzut anumite explicații. Penalty-urile din CFR Cluj – Petrolul sunt clare. Unul este cât casa, nu poți să nu-l dai! Primul e penalty, dar nu este atât de evident. Dar spun că cel puțin al doilea a fost clar penalty. 

Lumea a dat foarte mult în Istvan Kovacs, dar mie mi se pare un arbitru foarte bun. Ne-a arbitrat de multe ori, am avut și înfrângeri cu el, dar mi se pare cel mai bun arbitru al nostru.  Chiar dacă a făcut gafele de duminică sunt convins că nu le-a făcut intenționat și sunt convins că rămâne unul dintre cei mai buni arbitri. Dar, asta nu înseamnă că nu s-a greșit flagrant în favoarea CFR-ului. 

Normal ar fi fost ca domnul Balaj să iasă și să recunoască, măcar la al doilea. Acolo nu ai cum să spui că nu a fost penalty. Mai clar de atât…”, a declarat Victor Angelescu pentru emisiunea „Exclusiv Rapid”.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Fostul arbitru Balaj a fost întotdeauna un susținător al clujenilor, chiar și când era în activitate, cine nu crede să-l întrebe pe Adrian Porumboiu !
    Acum a ajuns să fie un fel de mm al lui CFR Cluj…
    Dacă șeful CCA-ului a spus c-a fost penalty, tu Balaj trebuie să-ți ceri scuze pentru inepțiile debitate pentru acea fază !
    SUNT SIGUR CĂ-I VOM BATE ÎN MECIUL DIRECT !
    FORȚA RAPID !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.