Daniel PancuDiverse

Daniel Pancu, schimb de replici cu Octavian Popescu după ce l-a lăsat în afara lotului: „La Arad privea cum adversarii marchează golurile victoriei”

Octavian Popescu s-a declarat nemulțumit că nu a fost chemat la micii tricolori, iar Daniel Pancu, selecționerul naționalei U21, i-a dat replica.

Daniel Pancu a precizat că Tavi Popescu a fost invizibil în câteva meciuri și că nu poate face selecția bazându-se doar pe câteva apariții bune ale jucătorilor.

„Sunt foarte bucuros de reacția lui Tavi Popescu, înseamnă că e viu și că își dorește să vină la echipa națională. El a zis că am ceva cu el. Doamne ferește! În meseria asta sunt exact ca doctorii care depun jurământul, sunt obligat să fiu imparțial. Dimpotrivă, iubesc jucătorii cu asemenea talent. 

De exemplu, pasa pe care o dă aseară la primul gol, un exterior cu frână, alea doar Budescu le mai poate da în campionatul nostru. Nimeni nu mai poate să facă asta. Ce pot să-i spun eu e că selecția a început pe 20 iulie, când am fost numit. 

De atunci urmăresc jucătorii. Am fost personal să-l văd la FCSB cu Iași, când a fost un pasager, un trecător, a făcut o plimbare timp de o repriză pe teren, la meciul de la Arad  privea cum adversarii finalizau și chiar marcau golurile victoriei. Dacă ar fi să facem selecția după un meci sau două…”, a spus Daniel Pancu, potrivit GSP.

Ce declarase Octavian Popescu

Chiar așteptam să fiu convocat. Nu știu cu ce i-am greșit. Am văzut convocările și asta m-a ambționat. Când am văzut lotul asta m-a șocat. Merg în vacanță dacă nu am fost convocat, a spus Tavi Popescu la Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. In Gazeta i-a scapat cacatu din gura lu puscariasu mic mm, ca Pancu l-a jicnit pa infatuatu vedeta. Pai cu ce l-a jicnit vericule? Omu a spus-o p-aia adevarata, un pasager, un trecator…

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.