Cristiano BergodiRapidȘtiri Rapid București

Cristiano Bergodi, în extaz după victoria Rapidului cu CFR 3-1: „Un meci remarcabil! Toți au fost la înălțime”. Ce a menționat italianul despre Albion Rrahmani

După ce Rapid a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-1, într-un nou derby feroviar, Cristiano Bergodi, antrenorul giuleștenilor, a ținut să își laude jucătorii.

Cristiano Bergodi, în culmea fericirii după Rapid – CFR 3-1: „Un meci extraordinar! Toți au jucat bine”. Ce a declarat italianul despre Albion Rrahmani: „Asta se poate spune despre el”

„Am întâlnit o echipă foarte greu de bătut. Am început bine prima repriză, după ne-au dat gol și am pierdut unele mingi la mijlocul terenului. A fost extraordinar, o sumedenie de ocazii.
Se vedea că erau un pic temători. Un pic de curaj. Cred eu că avem o echipă bună cu calitate. Numai felicitări pentru băieți și ritmul cu care am jucat. Jucăm întotdeauna direct, totdeauna era o tranziție negativă.

Toți au jucat bine. Alex Ioniță a arătat foarte bine, dar și Albu. E normal că trebuie să îi felicit, au făcut un meci extraordinar. S-a dezvoltat un meci incredibil de frumos. I-am văzut un pic fricoși, s-au surprins când ne-au dat gol, au egalat imediat cu Deac.

După echipa nu a renunțat niciodată, cea mai frumoasă a doua repriză de când sunt eu aici. (n.r. despre Braun) Nu știu, sperăm că nu va fi nimic serios. Se poate spune că e unul dintre cei mai buni, probabil cel mai bun atacant. Are timpul de joc, știe când să dea mingi, protejează. E un atacant foarte bun”, a declarat Cristiano Bergodi.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.