RapidVictor Angelescu

Rapid l-a prezentat oficial, dar jucatorul inca nu poate juca. Victor Angelescu: „E complicat! Nu stiu cat o sa tina”

Acționarul minoritar al Rapidului, Victor Angelescu, a vorbit despre Albion Rrahmani și a precizat faptul că nu va fi inclus cu siguranță în angrenajul echipei împotriva celor de la Petrolul Ploiești, în „Primvs Derby” (duminică, 13 august, 21:30).

„El e extracomunitar, o să țină un pic. Mai mult ca sigur nu o să joace meciul viitor. Sperăm noi ca în două săptămâni să fie gata, dar fiind extracomunitar e o procedură mai complicată. Cam așa, nu știu să vă zic exact cât o să țină. 

Probabilitatea foarte mare e să nu joace următorul meci și vom vedea dacă îl avem cu Farul. Sperăm, dacă nu, după pauza pentru meciurile naționalei”, au fost cuvintele lui Victor Angelescu despre Albion Rrahmani, potrivit Fanatik.

Titular incontestabil pentru campioana FK Balkani, Albion a înscris de 21 de ori în 35 de partide din campionat. Atacantul kosovar a demonstrat că este o piesă importantă și în Europa, unde în sezonul precedent a marcat de șapte ori și a oferit trei pase decisive în UEFA Conference League, competiție în care Ballkani a ajuns în grupe.

S-ar putea sa te intereseze

9 Comments

  1. Niculae nu e președinte! Nu știe să fie președinte. Nu vrea să învețe să fie președinte. Nu are opinii despre ce se întâmplă la transferuri, în jocurile din campionat, nimic! Toată ziua bună-ziua Angelescu! Sau din exterior Iancu, Sumudica și alții. Mai rar Sucu, Nico mai deloc. Aparent toate merg bine la Rapid, dar de fapt e un haos generat de la vârful executiv numit Niculae. Acest haos s-a extins și la echipa + antrenori. Doar galeria e aparent liniștită și răbdătoare. Domnule Sucu, întreprinderea merge în pierdere! Schimbă managementul pentru că dacă nu batem petrolul și ne bat și oile, vei vedea cum explodează suporterii fără să le mai pese că s-ar putea să pleci, așa cum ne tot amenință unii. Rapidul este al suporterilor, nu este jucăria voastră!

  2. E de tot rasul.De ce nu au avut rabdare, sa-l prezinte dupa ce rezolvau cu actele? Au dat-o de gard cu transferurile, cu antrenorul si acum sunt disperati. D-l Sucu trebuie sa intervina pana nu e prea tarziu.

  3. Pe italianul Murgia in final l-a luat hermanstad iar craiova pe internationalul sloven Kurtic…faceti diferenta

  4. Este un sabotaj pe fata. Sa le fie rusine jucatorilor ca s-au bagat in acest sabotaj. Treaba lor e sa joace fotbal si sunt platiti pentru asta. Inca un sezon ratat din cauza dinozaurilor din interior. Dar si dinafara. Rusine. Echipa te ridica, echipa te coboara. As fi inteles acest sabotaj daca erau neplatiti de 3-5 luni, dar sunt niste sabotori.

  5. Rapid n-are conducere. Se vede de la o poștă. Șucu trebuie să reflecteze serios la felul în care e organizată și gestionată întreprinderea Rapid. Degeaba investești dacă n-ai oameni competenți.
    Pe primul loc în clasament, cu maximum de puncte, e… antrenorul Gigi! Iar Rapid se scufundă cu Nico și veteranul Bergodi la conducere. Mai e de spus ceva?

  6. Nu mai dați speranțe aiurea,trebuia să spuneți că sunteți cei mai proști la transferuri,cheltuiți banii aiurea și nu știu dacă Rapid nu e o pălărie prea mare pentru unii.

  7. Aseară pe scurt Rușine !! Cu atitudinea asta și cu acest antrenor…ne batem ptr locul 10. Raspunsul lui Moldovan după 2 gafe arată clar că jucatori nu așteaptă decât să intre salariul pe card. Nu au atitudine ptr locul 1-3 .

  8. Nu contează, Dugangici e greu de scos din echipă. E cel mai bun vârf din campionat.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.