Cristiano BergodiRapid

A pierdut Cristiano Bergodi vestiarul Rapidului? Marius Șumudică spune că italianul nu găsește busola: „Am anumite informații de acolo”

Marius Șumudică a analizat jocul prestat de către Rapid București în meciul pierdut cu FC Voluntari și a făcut o declarație cu subînțeles cu privire la relația dintre antrenorul Cristiano Bergodi și jucătorii echipei giuleștene.

Șumi-Gol și-a exprimat dezacordul față de schimbările pe care le-a făcut Cristiano Bergodi în cadrul întâlnirii de la Voluntari și a dezvăluit că are informații din vestiarul Rapidului cu privire la nemulțumirile jucătorilor față de antrenorul italian.

„Este un start dezastruos având în vedere ce aștepta toată lumea de la Rapid. Au spus că anul ăsta este centenarul, mă așteptam la mult mai mult, inclusiv de la achiziții. Sunt niște întrebări pe care mi le pun.

L-au adus pe Borja Valle, care e un număr 10, dar cu Voluntari era în tribună. E adus de trei săptămâni, o lună, nu e accidentat. Anul trecut a jucat vreo 20 și ceva de meciuri, n-a pierdut perioada de pregătire. Dacă nu poți să-l aduci la un nivel și să te folosești de el, e grav!

Îmi aduc aminte ce mi-a zis Copos odată: «Băi Șumi, o echipă mare trebuie să fie cunoscută de suporteri pe dinafară». A schimbat acum 5-6 jucători. Când faci 5-6 schimbări, pierzi vestiarul! Am anumite informații de acolo! Concluzia e că ai fost nemulțumit de anumiți jucători, apoi schimbi la pauză încă patru jucători?! Bergodi încă nu găsește «busola».

Ce se întâmplă dacă se accidentează cineva? Dacă se accidentează Horațiu Moldovan, ce fac? Uitați-vă la Drăghia. L-ați văzut cum arată? Când l-am văzut la încălzire, am crezut că-i de la old-boys. Are cel puțin 7 kilograme în plus”, a spus Marius Șumudică, la Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

 1. Bergodi a ajuns antrenor la Rapid conjunctural dupa plecarea lasa a lui Mutu. E clar ca este boicotat, la presiuni externe ( vezi jocul penibil de ciudat al unor jucatori buni- refuz sa cred ca s-au plafonat peste noapte, cu pase si degajari inutilizabile, jocul fals de angajament inutil ). Sumudica sa ia taurul de coarne,sa vorbeasca fata in fata cu Sucu si Angelescu, sa explice concret cum si cu ce poate ajuta Rapidul (cand eram in B nu se inghesuia nimeni sa ne ajute,noroc cu Mita).nu prin intermediari si prin media. Sa accepte un interimat pana la sfarsitul turului (perioada suficienta pentru a demonstra) ,sa ceara 2-3 jucatori buni pe ce pozitie si profil considera (nu jucatori tinta prin impresari agreati de el) sa ceara preparator si staff competent dar nu strict nominalizati de el (acestia pot influenta calitatea si randamentul jucatorilor.

 2. Eu cred că acest Șumudică trebuie anunțat limpede că nu va fi niciodată antrenorul Rapidului. Asta ca să nu se mai străduiască degeaba cu strâmbele și îmbârligăturile.
  Avem încredere în Bergodi și basta. Vom vedea rezultatele peste 2-3 luni. Acum e prea devreme, mai ales cu jucători de nivel mediu ca ai Rapidului.

 3. Sunt RAPIDIST din 1964. Când RAPIDUL pierde meciuri în acea seara și zilele următoare îmi dispare nervul zâmbirii.
  Sincer sa fiu,acum mi-ași dori ca Bergodi sa meargă la Șucu și să-i spună:
  -Hai să întrerupem amial contractul și să-l puneți pe guralivul de ȘUMUDICĂ sa vedem ce poate el face,în afară de a mai fi așa guraliv și a încerca și ultima varianta de a ajunge la RAPID..Nea MITICĂ DRAGOMIR.
  Și Nea MITICĂ DRAGOMIR cu ideile lui de când se juca fotbalul cu basca’n cap.

 4. Imediat apar suculicii sa il muste de cur pe asta, toti voluntarii sugatori de sub biroul lui niculae vor iesi din canale! Ieri v-ati ascuns, acum e momentul vostru sa va faceti damblaua, ratatilor! 😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.