Rapid

Mircea Bornescu îl încurajează pe Horațiu Moldovan și privește cu ochi buni venirea lui Lobonț: „Problemele se vor rezolva”

Mircea Bornescu, fost portar la Rapid, a vorbit despre situația lui Horațiu Moldovan, criticat după ultimele gafe comise în Liga 1.

„Horațiu Moldovan o să-și revină și va redeveni portarul echipei naționale, portarul care a oferit siguranță sezonul trecut Rapidului, chiar dacă a mai și greșit. Greșelile sunt normale, fac parte din acest joc. Probabil că ușor-ușor, cu venirea lui Lobonț problemele pe care le are se vor rezolva.

Este vorba de lipsa de concentrare în anumite momente. Dar el este un portar valoros, un portar foarte bun care în sezonul trecut a ajutat mult la poziția Rapidului din clasament. Nu cred că faptul ca nu are concurență e problema cea mai mare.

Cum am mai zis, odată cu venirea lui Lobby, Horațiu sigur va redeveni acel portar de care Rapid are nevoie, care ne-a obișnuit cu intervențiile lui bune. Singurul sfat pe care i l-aș da este să încerce să rămână concentrat pe toată durata partidei pentru că atunci nu va mai greși sau va greși din ce în ce mai puțin”, a declarat Bornescu pentru GSP.ro.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.