Danut LupuGica HagiScandal

Hagi va lua foc pentru fiul său! Dănuț Lupu face declarații spectaculoase: „Ianis nu poate să fie convocat la națională! Ar strica atmosfera!”

Dănuț Lupu trimite săgeți spre Ianis Hagi, fotbalistul lui Rangers, iar acest lucru ar putea duce la un nou scandal cu Gică Hagi.

După ce Ianis Hagi a intrat pe lista plecărilor la Rangers, Dănuț Lupu a transmis că nici nu vrea să audă de o posibilă convocare a fotbalistului român la echipa națională pentru „dubla” cu Israel și Kosovo din preliminariile pentru EURO 2024.

„Eu nu cred că la ora actuală putem să spunem că echipa națională stă în Ianis Hagi sau că stă în X, Y, Z. Oricum el nu a jucat în ultimul timp, e un jucător care poate să ajute echipa națională doar dacă joacă la echipa de club. Nu cred că putem să spunem că fără Ianis Hagi nu poate să joace echipa națională.

Toată stima pentru Hagi, ceea ce face pentru Ianis ca părinte, dar trebuie să înțeleagă și Hagi că nu poți să fii convocat la națională cât nu joci la echipa de club. Eu nu cred că va juca dacă nu va fi titular la Rangers.

Ianis a făcut și declarația pe care a făcut-o împotriva antrenorului, echipa națională poate să îl ajute convocându-l, dar nicidecum să joace titular. Ar strica toată atmosfera de la națională”, a declarat Dănuț Lupu, conform iamsport.ro.

 

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Măi cetățene tu nu citești articolul până la capăt ? Asta a și spus Lupu că poate să-l ajute, echipa națională, convocându-l,dar nu să-l bage titular.

  2. Dacă iar joaca cu Chiriches titular, este clar ca Edi este un zero ca selecționer și ar trebui sa se retragă din proprie inițiativa.

  3. S-a schimbat selectionerul la nationala? E Lupu? Mai sunt cred ca 1000 de posibili datatori cu parerea gen „opinii de Cismigiu”. Hagi a facut enorm pentru fotbalul romanesc. Macar ca sprijin moral ar trebui convocat Ianis nu ca ar trebui sa si joace, depinde doar de selectioner, ca el raspunde) dar ,daca este posibil, Hagi, fiul sau merita o mana de ajutor acum la greu. Dar singurul competent este selectionerul.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.