Cristiano BergodiDan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Dan Sucu a vorbit după victoria cu Farul. Îl laudă pe Borza și are numai cuvinte frumoase pentru Bergodi: „A fost seara tuturor, dar mai ales a lor!”

Dan Şucu, patronul echipei Rapid, a vorbit despre noul jucător, Andrei Borza, pentru care a avut doar cuvinte de laudă. De asemenea, i-a plăcut şi atitudinea antrenorului, Cristiano Bergodi.

„A fost o seară perfectă, o seară minunată. Echipa s-a ridicat la valoarea pe care noi cu toţii o ştiam. Aşa e Rapidul. Când se pune presiune, răspunde extraordinar. 

Toţi au răspuns formidabil şi antrenorul şi jucătorii nu mai vorbim de public, care e mereu la înălţime, public de Champions League, la nivelul căruia încercăm şi noi să ne ridicăm.

Cred că asta am făcut în mare măsură în meciul cu Farul, dar cel mai încântat sunt de acest băiat, de acest fotbalist tânăr, modest, talentat, cu un bun simţ fantastic şi cu nişte calităţi extraordinare. Mă refer la Borza. A fost seara tuturor, dar în special seara lui Borza şi a lui Cristiano Bergodi.

Antrenorul nostru şi-a asumat nişte riscuri foarte mari titularizându-l pe Borza, dar a ştiut în cine să aibă încredere şi Bergodi a dovedit din nou că am făcut cel mai bine când l-am adus la Rapid şi a demonstrat că e antrenorul perfect pentru ce dorim să construim aici în Giuleşti”, a spus Cristiano Bergodi pentru Fanatik.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

 1. Putem zice, felicitari pt rezultat…cu un faru cu o aparare PRAF.

  Dar nea Sucu, mai usor cu trecerea asta de la agonie la extaz.

  Vad ca se uita ceva:
  -min 17, DUBLA OCAZIE FARUL…SI NE SCOATE DE 2 ORI MOLDO singur cu adversarii.
  Cu cele 2 interventii ale lui Moldo si cu dramul de noroc, am scapat de mingi pe care scriau GOL

  Oare daca marinarii marcau atunci la 0 0, si era 0 1, cam cum credeti ca se desfasura mai departe ?
  Era jale.
  Asa ca NU UITATI min 17 si pe salvatorul MOLDO.

 2. Decent comentaiu. Atentie la un factor extrem de important: Borza(17 ani) El Sawy(19 ani) sunt dezradacinati de familiile lor si trebuie sprijiniti in statutl lor social (de fapt cum trebuie sprijiniti toti jucatorii tineri din lot) asa cum facea Lucescu si mai incoace Hagi.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.