Cristiano BergodiRapidȘtiri Rapid București

Cristiano Bergodi e laudat de un fost jucator la Rapid, dar i se reproseaza ultimele rezultate: „Pe vremea mea nu concepeam asa ceva!”

Antrenorul de la Rapid, Cristiano Bergodi, a fost lăudat pentru jocul echipei, dar și  criticat de fostul fotbalist Cristi Dulca din cauza lipsei rezultatelor pe stadionul din Giulești, scrie prosport.ro.

Cristi Dulca, fost fotbalist al alb-vișiniilor, spune că pe vremea când el era în activitate erau de neconceput astfel de rezultate în fața propriilor suporteri.

Cristi Dulca a apreciat, în schimb, îmbunătățirea vizibilă a lui CFR Cluj după ce Andrea Mandorlini i-a luat locul lui Dan Petrescu.

„CFR-ul e o echipă care, ca și cum ai deschide o fereastră și jucătorii au început să joace fotbal. Înainte, cu Dan, echipa era prea închisă, jucau același stil de atâția ani, chiar dacă au avut rezultate, nu era un joc plăcut. Acum au foarte multe ocazii, pasează, chiar dacă este un antrenor italian, se concentrează mai mult pe jocul de atac.

E o echipă, alături de FCSB, Farul, Craiova, au cel mai frumos joc. Rapidul, în primul joc atât. Nu pot să înțeleg cum nu au câștigat două meciuri acasă. Mie mi-a plăcut așa ca joc, Bergodi este un antrenor bun, îl apreciez, chiar îmi place ca antrenor. Să joci în Giulești și să nu câștigi două meciuri, pe vremea când eram jucător nu concepeam așa ceva”, a declarat fostul fotbalist al Rapidului, Cristi Dulca, pentru sursa citata.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Sunt fan Sumudica dar nu cred ca scotea 9 pct, nu ai cu cine, voi nu vedeti ce jucatori avem, noua ne trebuiau tipul de jucatori, de la pasalac (adana) si de la aia de peste prut (sheriff), doar cu asemenea jucatori zdrobim casul de oaie, bozgorimea, scafandrii de la farul marii, prazul din oltenia, sa dea dracu sa ma înșel si voi sa ma injurati!
    Vedem ce facem la meciul cu aia la care scrie mare pe stadion, NIMIC FARA GOD, da pe la ei umbla satana cu miros de suburbii si azile horror!
    Daca nu batem suntem slabi, foarte slabi!!!

  2. Își mai aduce cineva aminte, cum a început Rapidul campionatul în 1997 ?
    Etapa 1: Rapid – Ceahlăul 0-0 (primul meu meci pe Giulești), etapa 3: Rapid – FC Argeș 1-2 … la finalul competiției (1997-1998), Rapid avea să piardă în ultima etapă (la Craiova) campionatul în fața Stelei. Cristi Dulca era fundaș la Rapid în acel an.

  3. Ia mai lăsați-ne cu Sulămică al vostru, că dacă era antrenor îl fugărea galeria pe șină după trei luni, cum a pățit și Pancone 😂😂😂😂 Nu se vede că nu-l vrea nimeni?

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.