Rapid

Pleaca Mutu de la Rapid? Victor Angelescu confirma ca „Briliantul” e pe lista lui Neftci Baku: „Suntem pregatiti tot timpul”

Victor Angelescu, unul dintre acționarii Rapidului, a confirmat interesul grupării din Azerbaijan pentru ”Briliant” și a transmis că, în cazul în care îi va fi plătită clauza de reziliere în valoare de aproximativ 200.000 de euro, Mutu e liber să plece.

Victor Angelescu: ”Adrian Mutu e pe lista respectivă. Sunt șanse mai mari să plece”

Adrian Mutu are contract și o clauză de reziliere. Dacă vreun club îl vrea, achită clauza și se înțelege cu el, poate să plece. Când am vorbit cu Adi, nici eu, nici domnul Șucu nu am avut discuții pe acest subiect.

Poate o fi avut Nico. Trebuie să fim informați, să ne contacteze clubul. E o clauză în oglindă, de aproape 200.000 de euro. Dacă se achită clauza, trebuie să găsim o soluție. Suntem pregătiți tot timpul.

E normal să ai mereu o soluție de avarie. Nu am vorbit cu nimeni deocamdată. În cazul în care se va activa clauza, vom căuta sigur. Data trecută, cu oferta de la naționala Nigeriei, nu a fost adevărat. Acum, e pe lista respectivă, sunt șanse mai mari să plece”, a spus Victor Angelescu, la emisiunea Digi Sport Special.

Adrian Mutu, lăudat în Azerbaijan

La puțină vreme după apariția informațiilor potrivit cărora Adrian Mutu se află în discuții cu Neftchi Baku, jurnaliștii din Azerbaijan i-au făcut un portret „Briliantului”. Aceștia au avut doar cuvinte de laudă la adresa tehnicianului român, însă au recunoscut că șansele ca acesta să vină sunt destul de mici, din cauza situației contractuale pe care o are la Rapid.

„Da, Adrian Mutu este unul dintre candidații de pe listă. În prezent, situația lui la clubul său reprezintă una dintre probleme. Nu putem spune nimic din acest punct de vedere. Rata de numire este foarte mică.

După părerea mea, Mutu ar fi o alegere foarte bună. Cu alte cuvinte, Mutu, care și-a lăsat amprenta ca jucător în fotbalul mondial și a jucat la cluburi importante, a obținut succesul ca antrenor începând de jos.

La echipele la care a mers, a dat exemple importante în comunicarea cu jucătorii. Fotbaliștii care au lucrat cu el nu au fost niciodată nemulțumiți.

Are avantaje foarte importante în ceea ce privește planul de joc, pregătirea psihologică, analiza adversarului. Faptul că ai mereu mingea și conceptul de fotbal rapid sunt foarte importante

După naționala României U21, următoarea oprire a fost Rapid. Adică ne confruntăm cu un profil de pregătire foarte dezvoltat pe măsură ce timpul trece. Dacă va veni la Neftchi, va fi o alegere perfectă”, au notat cei de la Sportinfoaz.

S-ar putea sa te intereseze

8 Comments

 1. Ducă-se învârtindu-se. Doamne ajută să scăpăm de gloaba asta. În rest numai de bine și prafuri fine.

 2. Stați liniștiți, îi dau drumul fără plata clauzei! Numai să se înțeleagă cu azerii!
  Parcă s-au aliniat planetele pentru Rapid: pe lângă Șumi și Bergodi, e liber și Daniel Isaila în care cred personal foarte mult. DOAMNE AJUTA!

 3. Mutu nu pleaca nicaieri.
  Indiferent ce se vehiculeaza, eu nu cred ca exista varianta asta pentru Mutu, nu se leaga multe lucruri.
  – familia lui vrea sa ramana in Romania
  – la Rapid e liniste si are sprijin
  – fiul lui joaca la Rapid
  – a intrat in gratiile galeriei si invers
  – este un alt om, un om constient ca o astfel de mutare ar insemna o lovitura negativa pentru imaginea lui
  – in nota ultimei idei, ar trai cu apasarea ca a abandonat un proiect.
  Fonfleuri de presa sportiva de tara de mana a 3-a.
  Daca ma insel, jur pe rosu ca nu o sa mai postez nimic aici 1 an. Merge?
  E o linie – fina, intr-adevar – intre profesionist si mercenar; dar nu cred ca la maturitatea lui poate confunda notiunile.
  O mutare ca asta i-ar face praf credibilitatea.
  Daca era vorba de Serie A sau Premier League, chiar la codașe, m-as mai fi gandit.
  Nefchi Baku…serios? Exclus.
  GSP!… Mai bem si apa joia.

 4. Propun ca suporterii să organizeze o colectă. 200.000 de euro înseamnă cam un milion de lei. Nu e chiar așa de mult. Dacă 50000 de inși dau câte 20 de lei se rezolvă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.