Rapid

Mutu e tot mai aproape de plecare. Clubul îi permite să plece gratis

La scurt timp după ce a apărut anunțul inițial că „Briliantul” se află pe lista clubului care tocmai l-a demis pe Laurențiu Reghecampf, iar, mai mult, clubul din Azerbaidjan i-ar fi propus un salariu uriaș, se pare că șansele sunt tot mai mari ca Mutu să părăsească Superliga.

ProSport.ro scrie că Șucu & Angelescu i-au permis antrenorului să negocieze cu formația azeră și, în plus, i-au transmis că poate pleca pe gratis dacă va ajunge la un acord, în ciuda faptului că în contractul său este stipulată o clauză de reziliere care, în mod normal, ar trebui achitată de clubul care îl dorește!

„Briliantul” ar urma să încaseze un salariu cu mult peste nivelul din România dacă va ajunge în Azerbaidjan: nu mai puțin de 650.000 de euro pe sezon, în timp ce în Giulești era remunerat cu doar 10.000 de euro lunar. Pe banca lui Rapid, Adrian Mutu a adunat 54 de partide, dintre care 27 de victorii, 12 remize și 15 eșecuri.

Dan Șucu și Victor Angelescu au două variante excelente la îndemână în cazul în care antrenorul în vârstă de 44 de ani va semna cu Neftci Baku. Marius Șumudică și Cristiano Bergodi, doi antrenori cu trecut rapidist și cu trofee cucerite în România, sunt liberi de contract și ar putea reveni în Giulești.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. @inbus
    Tu pe cine ai vrea la Rapid, dintre cei vehiculați? Din punctul meu de vedere, dacă nu Bergodi, atunci Măldărușanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.