Dan ȘucuGica HagiRapidȘtiri Rapid BucureștiVictor Angelescu

Planul maret al lui Dan Sucu: vrea sa aduca doi investitori puternici pentru a ataca Liga Campionilor. Victor Angelescu nu va putea face fata

Site-ul playsport.ro scrie că mutarea lui Dan Șucu prin care a devenit acționar majoritar a fost atent planificată încă de când a venit în Giulești.

Mai mult, sursa citată scrie că e chestiune de timp până când boss-ul Rapidului va prelua toate acțiunile clubului.

Iar după ce va deveni unic acționar, cu 100% din acțiuni, milionarul intenționează să atragă în acționariat alți doi coloși din punct de vedere financiar.

Este vorba despre bunii săi prieteni și parteneri de business, Iulian Stanciu, CEO și acționar eMag, și Florin Talpeș, CEO al Bitdefender. Practic, cei trei ar putea să încerce din nou ce nu le-a ieșit în urmă cu trei ani, când au purtat tratative pentru preluarea a 60% din acțiunile clubului Viitorul Constanța, patronat de Gheorghe Hagi.

Dacă Dan Șucu reușește să îi atragă alături de el, în proiectul Rapid, pe cei doi multi-milionari, cu siguranță că Rapid nu va mai avea rival în România. Se vor investi sume din ce în ce mai importante, atât în infrastructura clubului, cât și în centrul de copii și juniori, pentru că cei trei plănuiesc, pe lângă aspectul sportiv, să transforme clubul din Giulești într-un business profitabil. Asta înseamnă ca, an de an, se se vândă unul-doi jucători din propria pepinieră, care de asemenea ar trebuie să devină cei mai bună din țară.

Victor Angelescu, pe linie moartă!

Anunțul mai înseamnă însă ceva: iminenta despărțire a lui Victor Angelescu de clubul Rapid. Se pare că, pe lângă această preluare, ar mai exista și ceva nemulțumiri din partea lui Dan Șucu la adresa partenerului său, care l-a convins să facă mai repede acest pas, se arată în articolul publicat de Playsport.

S-ar putea sa te intereseze

10 Comments

 1. Rapidului îi stă bine între suporterii care de-a lungul istoriei sale tumultuoasa, i-au stat alături mai ales la greu.O astfel de galerie n-are cum fi pacalita de fite-cine fie el și cu buzunarele doldora.Rapidul e mai presus de ambiții vanitoase ori frustrări revansarde chiar dacă de-a lungul existenței sale inamici i-au fost continuu aceiași nevolnici apropiați ai regimului.

 2. @Nino
  De ce ar trebui sa se incaiere si de ce esti asa de nerabdator sa se intample acest lucru, nataraule?

 3. Totul este planificat la Rapid de dinainte ,dl Șucu nu are acest caracter.Dimpotriva,dlAngelescu știa de aceste condiții,de asta la adus pe celălalt acționar.Este o chestiune de timp până vor aranja echipa cum au plănuit.de unde scoateți asemenea prostii?

 4. Suferim de scenarita. Scenarii, scenarii si iar scenarii. Asta este o evolutie normala si corecta a Rapidului, daca se vrea progres. Victor va ramane actionar daca va vrea. Dupa cum se vad lucrurile si vor mai veni inca 2 actionari, inseamna ca vor fi 4 cu cate 25% fiecare. Atunci Rapidul va deveni cu adevarat o forta.
  FZR !

 5. Șucu nu-l poate elimina pe Angelescu. Poate doar să forțeze în continuare majorări de capital care să-l duca la 90% sau mai mult. Dar dacă Angelescu grea să rămână acționar va rămâne.

 6. playsport, playtech, playstation, plaiboy, aceeasi damigeana. Daca vreti dezinformare , accesati-le!

 7. Sunt numai aberați debitate de cei de la playsport, care după cum se cunoaște de către mai toți suporteri sunt dedicați 💯Fcsb ului, lui Becali mai precis! Sunt profesioniști la destabilizari. Nu este Șucu astfel de om cum de altfel nici Angelescu nu este. Minciuni!

 8. Victor Angelescu mi se pare un tip echilibrat care a adus stabilitate în administrarea Rapidului. Cred că pentru Rapid este un câștig să rămâna în continuare în dezvoltarea proiectului, chiar și ca acționar minoritar. Hai Rapid!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.