Dan ȘucuGigi BecaliRapidȘtiri Rapid București

MM Stoica îl confirmă pe Becali: „Rapidul îl ia pe Edjouma dacă Dan Șucu face asta”

Meme Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a vorbit despre posibilitatea ca transferul lui Malcom Edjouma la Rapid să se facă.

Inițial, Gigi Becali i-a solicitat lui Dan Șucu nu mai puțin de 1,5 milioane de euro pentru transferul lui Malcom Edjouma, însă afaceristul care deține 70% din acțiunile clubului Rapid nu s-a arătat dispus să plătească atât pentru un transfer.

Rapid dacă va convinge și dă milionul, atunci îl va lua pe Edjouma”, a spus Mihai Stoica la  OrangeSport.

„Ce să plece Edjouma? Unde să plece? Cu ce pleacă, cu trenul? Dă Rapid un milion pe el? Să dea un milion și îl dau. Întrebați-l pe Șucu dacă dă un milion. Eu îl dau cu un milion. Ce, îl dau ca pe Oaidă și pe Cristea?”, a declarat Gigi Becali.

Malcom Edjouma  a ajuns la formația roș-albastră în februarie 2021 după ce Gigi Becali i-a plătit lui Valeriu Iftime 330.000 de euro, iar francezul mai are contract cu FCSB până în iunie 2026.

În trecut a mai jucat pentru FC Botoșani, KSV Roselare, FC Viitorul, FC Lorient, FC Chambly Oise, Red Star FC, Concarneau, ASM Belfort și Chateauroux B. În timpul junioratului, Malcom Edjouma a trecut pe la PSG (2005-2008), Toulouse (2008-2010) și Toulouse Fontaines Club (2010-2013).

 

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Numai puneti poze cu acest spurcat si cu seful lui la oala cu branza, jigodii si pupincuristi, ati furat, ati inselat si acum cantati muzica bisericeasca, nu scapati de cazan ma fariseilor!
    Aduceti naibii jucatori, daca si anul asta acest cioban si slugile lui ne depasesc in campionat suntem niste idioti!!!

  2. Trebuie să-l verifice din pdv medical și cred că și al vârstei.A fost cam obosit în playoff.Ca fotbalist e talentat nimic de zis și are și talie.

  3. Unde să mai încapă și Edjouma? Rapid are nevoie de atacanți, că mijlocași și fundași are deja prea mulți.

  4. Nu avem nevoie de asta!!!
    Luati mai oameni buni jucatori rapizi pe benzi si 1 atacant puternic si rapid!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.