Dan ȘucuGigi BecaliRapidȘtiri Rapid București

Dan Șucu rămâne fără adversar în lupta pentru fotbalistul naționalei: „Să meargă la Rapid”

Gigi Becali a vorbit pentru fanatik.ro despre Andrei Burcă, spunând că nu mai este interesat de fundaşul lui CFR Cluj şi al echipei naţionale. Patronul spune că a schimbat profilul fundaşului pe care îl caută şi vrea un jucător combinativ, care să iasă cu mingea la picior din apărare:

“Să meargă la Rapid. Nu mă interesează Andrei Burcă. Nu ştiu cât cere Varga pe el, dar adevărul este că nici nu m-a interesat. Este un jucător bun, de echipa naţională, dar eu caut fundaş care pleacă cu mingea la picior în careu.

Eu nu vreau profilul ăsta de fundaş. M-am răzgândit, eu vreau acest profil de fundaş, care pleacă cu mingea la picior, care pasează din spate. Vreau construcţie din spate. Burcă este cel mai bun central al nostru, din România, dar nu mă interesează.

Nu mă interesează profilul ăsta. Burcă este jucător bun, dar pe mine nu mă interesează. Vreau să aduc încă un fundaş cum este africanul. Exact aşa, să paseze, să iasă cu mingea la picior”, a spus Becali pentru sursa citată.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

 1. La mulți ani Rapid!

  Transferurile efectuate pana in acest moment nu sunt toate spectaculoase însă cred ca nici slabe nu sunt. Se construiește pe un schelete care deja există la echipă. Sunt convins 100% ca mare parte din jucătorii noi veniți vor da randamentul așteptat de club și suporteri.
  Haideți să terminăm cu atâtea comentarii inutile, sa avem răbdare inceperea campionatului, sa treacă cateva etape si atunci putem sa avem o parere obiectivă.

  Hai Rapid!

 2. Nu avem noi asa talent la transferuri, noi luam liberi de contract si rebuturile altora!!!
  O sa vedeti ce o sa faca ex-oile, ZERO/!
  Trebuia adus asta si brazilianul, noi l-am luat pe Braun, sa asisti la atatea meciuri si sa nu vezi ce lipseste, o sa luam iara bataie de la ultimul loc, asa-i rapidul, se da in stamba si dupa iasa cu capul plecat, bine ca au luat cupa bozgorii si campionatul niste copii care au facut instructie cu „vedetele”!!!
  Bagati ma aia 4 milioane de euro in transferuri!!!
  Daca si anul asta ciobanul ne ia fata suntem niste prosti laudarosi!!!

 3. Pntru carcotasi:

  Echipa-tip: H. Moldovan – Onea, I. Cristea, Săpunaru, Morais – Kait, Oaidă – B. Valle, Cîrjan, Papeau – Dugandzic

  A doua echipă: Drăghia – Braun, Dr. Grigore, Iacob, Fl. Ștefan – Emmers, Albu, Al. Ioniță II – Pănoiu, Costache, Bamgboye

  Rapid vrea să mai transfere un atacant în această vară, astfel încât Marko Dugandzic să aibă rezervă.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.