Gigi BecaliRapidVictor Angelescu

Gigi Becali e pus la punct de Victor Angelescu: „Sincer, pe mine m-a amuzat”

Victor Angelescu, acționarul minoritar de la Rapid, a reacționat și el după ce Gigi Becali l-a jignit pe Dan Șucu, dar și pe întreaga grupare din Giulești. Angelescu l-a lovit pe rival acolo unde îl doare.

„Sincer, pe mine m-a amuzat. Normal, nu este frumos, o să avem și o reacție oficială. Nu are rost să comentez asemenea comportament.

E treaba domnului Becali, nu putem noi să-l educăm. Nu avem cum, trebuia să-l educe cineva până la vârsta asta. Nu e normal să vorbească așa, dacă nu a înțeles până la vârsta asta, nici acum nu mai are cum să învețe.

Am râs când am citit, eu eram mai surprins dacă reacționa normal. Era mai surprinzător dacă era decent”, a declarat acționarul minoritar al Rapidului, potrivit Digi Sport.

În continuare, Victor Angelescu a clarificat și modul în care a fost ales votul care l-a scos din minți pe Gigi Becali:

„Noi am votat așa cum am vrut. Nici măcar nu se putea. Pe noi nu ne-a întrebat nimeni nimic, nu am fost invitați să facem un front comun. Am citit doar în ziare, dacă se dorea acest lucru, ar fi trebuit să ne vedem și să facem un front comun.

Noi nu suntem neapărat pro acestei reguli U21, noi am vrea să promovăm jucători. Dacă mai aducem jucători străini o să ajungem și mai rău. Echipele ar trebui să fie recompensate pentru că promovează jucători. Dacă vrem să facem anumite schimbări ar trebui să stăm de vorbă.

E adevărat că Liga ar trebui să fie mult mai implicată. Dacă doream să schimbăm, oricine avea drept de vot. Sunt de acord, nu neapărat în această chestiune, Liga ar putea să ne reprezinte mult mai bine”, a mai declarat Angelescu.

FC Rapid – sclav. Nenea Șucu, sclav. Se dă patron de mobilă și deștept pe la televizor, că el vorbește în funcție de regulamente. Se dă deștept, dar vrea să fie sclav. El e patron și vrea să fie sclav. Cel mai mult m-a dezamăgit Rapid, Șucu, sclav. Asta m-a dezamăgit ce mai mult”, o parte din declarația lui Gigi Becali la adresa lui Dan Șucu.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Un raspuns fin si elegant, nu este pentru specimene gen Becali. El nu are cum sa-l inteleaga. Normal, oamenii destepti se amuza cand citesc asa ceva, il iau precum un desen animat, asa de distractie. Oaie intelege numai jicnirile, gura mare, martzafoiala, bagabonteala, astea sunt pentru el. Oare de ce credeti ca in staf-ul lui la loc de mare cinste este marele om de fotbal P-pi Stoica, oare de ce?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.