Daniel NiculaeGigi BecaliRapid

Gigi Becali aduce acuzații grave împotriva FRF! Cum s-ar fi negociat în secret votul Rapidului între Mihai Stoichiță și Daniel Niculae: „Bă, ați văzut că v-am ajutat!”

Gigi Becali susține că votul negativ al giuleștenilor a reprezentat un complot între Daniel Niculae, președintele alb-vișiniilor, și Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal.

„Prin Stoichiță s-a luat votul ăla. Nu Șucu… El, acum, săracul, e la început. Lui ce explicații i-au dat nu știu. Eu de aia i-am spus sclav, că el e patronul, dar acolo, de fapt, e altă chestiune. Acolo, prin Stoichiță și prin Daniel Niculae, s-a rezolvat acel vot, pentru că nu concep eu că un patron care e milionar zice: «Nu, domn’e, eu votez că vreau să fiu sclav». Nu cred așa ceva. Dar acolo ce a fost: «Bă, ați văzut că v-am ajutat», adică prin Stoichiță, Stoichiță prietenie și cu antrenorul, și cu Daniel Niculae, dar mai mult cu antrenorul e prieten… și atunci… au o relație de prietenie care îi ajută că Stoichiță are tupeu, are tupeu ăhăăă…”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

S-ar putea sa te intereseze

8 Comments

  1. La auzul numelui de Rapid si mai ales cel de Sucu ii creiaza mari neplaceri hahalerei din Voluntari.Invidia si prostia,o sa-l macine zi si noapte mai rau ca pe un sac de boabe aruncat in saivanul oilor din curte.Oarba dupa el!

  2. Asa proceda el când îl scotea pe Mitică la șpritz și crede că toți procedează la fel.Păi din cauza cui n-ai luat campionatul ?

  3. Grobianul berbecali continuă să se dea în spectacol, la câte cărți a citit n-ai ce să-i ceri, CULTURA ipochimenului este la genunchiul broaștei !

  4. Se pare că, deși e prost de bubuie, agramat, grobian, needucat, ciobanul a identificat principala contracandidată la titlu și acum nu mai știe cum să dea în ea. Nu vedeți că în fiecare zi are ceva de zis despre Rapid? Se mai ia ba de Șucu, ba de Daniel Niculae. Asta înseamnă că se teme de noi și speră să destabilizeze ceva pe acolo. Asta e foarte bine, înseamnă că suntem pe drumul cel bun 🙂

  5. Gigi Becali = sclav al prostiei, aroganţei şi al circului de slabă calitate.

  6. Nu sunt sigur de legile din Romania, dar cand faci o afirmatie ca asta, ori ai dovezi ori nu, ca prin alte tari asa-zis „civilizate” exista si defaimarea sau calomnia ca motive de procese pe bani seriosi cateodata.

  7. Ce bagat in seama e oierul pe aici, cum abereaza cum 5 articole pe seama lui

  8. Sa facem cheta, merita o chilie pe munte, calm down ciobi, dute si te in partaseste, ai un diavol in tine!
    Si sa nu luam campionatul, dorinta mea eate sa fim peste stana de oi, daca si anul asta ratam si asta este peste noi, conducerea, sa luati notite la staul!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.