Gigi BecaliRapidVictor Angelescu

Dupa Razvan Oaida, Rapid mai vrea un jucator dat afara de Gigi Becali de la FCSB. Victor Angelescu a vorbit despre stadiul negocierilor

Victor Angelescu, acționar la Rapid, a vorbit despre posibilul transfer al lui Iulian Cristea, fundașul central în vârstă de 28 de ani proaspăt despărțit de FCSB.

„Cristea e un jucător foarte bun dar în momentul de față nu suntem aproape să realizăm acest transfer. Vom vedea. Nu pot să comentez despre un transfer de care nu suntem aproape”, a spus Victor Angelescu, potrivit Sport.ro.

Cotat la 1.3 milioane de euro de către Transfermarkt, Iulian Cristea a jucat 14 meciuri pentru FCSB în acest sezon din Superliga. El a ajuns la echipa lui Gigi Becali în februarie 2019, când patronul a plătit 150 de mii de euro către Gaz Metan Mediaș.

Rapid București a realizat deja trei transferuri în această vară: Omar El Sawy (19 ani, mijlocaș ofensiv, transferat de la Csikszereda), Răzvan Oaidă (25 de ani, mijlocaș central, liber de contract după despărțirea de FCSB) și Christopher Braun (31 de ani, fundaș dreapta, transfer de la CFR Cluj).

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. @Mintea bate banul: Cota nu e cu cat il iei cand e liber de contract, adica zero. Cota e cu cat mai poti sa-l vinzi dupa ce l-ai luat si e inca sub contract cu tine.

  2. Sper că v-ați prins de mult că așa-zisele “cote“ de pe Transfermarkt n-au nicio legătură cu realitatea. Sunt scoase din burtă pentru distracția liceenilor microbiști.
    (Oricum Cristea e liber de contract, deci cota lui pe piață e de fapt zero. Adică îl iei gratis.)

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.