Gica HagiGică PopescuRapidVictor Angelescu

Victor Angelescu îi răspunde lui Gică Popescu referitor la Grameni: „Oferta nu e deloc mică”

Farul Constanța a reușit să câștige titlul în SuperLiga României, iar unul dintre jucătorii exponențiali ai echipei a fost Constantin Grameni (20 de ani).

Datorită evoluțiilor sale foarte bune, tânărul mijlocaș a primit deja o ofertă din partea Rapidului, ocupanta locului 5 în play-off.

Victor Angelescu: ”Este adevărat că am făcut o ofertă, dar nu este deloc mică”

În urmă cu câteva zile, oficialii celor de la Rapid le-au oferit celor de la Farul Constanța un milion de euro în schimbul lui Dina Grameni. 

Acum, Victor Angelescu a confirmat interesul pentru mijlocașul ”Marinarilor” și consideră că oferta este una corectă.

„Este adevărat că am făcut o ofertă, dar nu este deloc mică. E dreptul Farului să refuze sau să se gândească la faptul că poate să-l vândă cu o sumă mai mare. Orice club își dorește să obțină un preț mai mare. Poate se gândesc că vor avea oferte mult mai bune de afară”, a spus Victor Angelescu, potrivit playsport.

1,3 milioane de euro este cota de piață a lui Constantin Grameni, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

6 goluri și 4 pase decisive a reușit Grameni în sezonul 2022-2023, în 38 de meciuri.

Gică Hagi: ”Nu am dat un răspuns”

În cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj, Gică Hagi a anunțat că încă nu a dat un răspuns și că oferta este în continuare analizată.

”Când faci bine, toată lumea te dorește, toată lumea te vrea. Clar că pentru jucătorii care au făcut bine vor veni și aceste lucruri, dar suntem liniștiți în privința asta. Neliniștea mea este că trebuie să găsesc jucători care să fie pentru nivelul următor.

Foarte bine. Sunt curtați. Ca femeia, dacă e frumoasă, trebuie să fie curtată. Când faci bine și arăți bine, de ce nu? Fiecare poate să își spună părerea.

Noi o să analizăm totul și la un moment dat o să luăm deciziile care sunt mai bune. Grameni are oferte și e căutat. Nu am dat un răspuns, ce e clar este că existe oferte. Ei au făcut un lucru profesional 100% și noi o să ne comportăm la fel”, a declarat Gică Hagi.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Mai bine luați toată e echipa, de ce doar pe Grameni? Munteanu, Băluță, Borza, Mazilu, Larie, Grameni etc. plus Hagi bineînțeles. Ca să fim siguri că nu ne mai mulțumim doar cu un loc de playoff ca Academica Clinceni 😄

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.