Gica HagiSuperliga

Final halucinant la Cluj. Dan Petrescu a făcut circ după meci, supărat că Farul nu s-a dat la o parte

CFR Cluj n-a fost în stare să-şi câştige meciul de pe teren propriu cu Farul, dar a rămas pe locul 3 şi merge în barajul de Conference League pentru că Sepsi a învins-o pe CSU Craiova, scrie mediafax.ro.

Final de sezon cu scandal ca la uşa cortului în Superliga de fotbal a României.

În ultimele partide din play-off, duminică seară, CFR Cluj a fost învinsă de campioana Farul Constanţa prin dubla lui Louis Munteanu (min. 42 şi 62), scor 2-1. Pentru ardeleni a punctat Birligea (15).

La final, dar şi la pauză, Dan Petrescu a intrat furibund pe teren şi le-a reproşat diverse lucruri elevilor lui Hagi.

Supărat, probabil, pentru că dobrogenii nu s-au dat la o parte ca să le faciliteze alor săi victoria, necesară pentru păstrarea poziţiei a 3-a în clasament, s-a dus spre jucătorul Dragoş Nedelcu, apoi a trecut şi pe la Gică Hagi.

Tehnicianul gazdelor a dat mâna cu fostul său coleg de generaţie, apoi i-a făcut oarece reproşuri şi lui, la care „Regele” a avut o reacţie de om nedumerit.

În scandal a fost implicat şi Zoltan Iaşko, oficial de la Farul. Fostul portar i-a reproşat lui Petrescu atitudinea nesportivă, înjurăturile adresate campionilor. Clujean get-beget, Iaşko a sfârşit prin a bate palma cu Mario Camora, căpitanul gazdelor.

Sepsi a calificat-o pe CFR în baraj

„Bursucul” a fost eliminat de arbitru, dar a văzut cartonaşul roşu şi fundaşul său, internaţionalul Burcă, jucătorul părând că încearcă să-şi potolească antrenorul! Regulamentul este clar: pot vedea cartonaşul roşu şi persoane din aceeaşi echipă, când aceştia se ceartă!

Eşecul o menţine pe CFR (42 de puncte) pe locul 3, după ce, acasă, CSU Craiova a cedat în faţa echipei Sepsi, 0-1, iar oltenii au acumulat doar 40 de puncte. Pentru deţinătoarea Cupei a marcat Ştefănescu, în minutul 90+4, spre uluiala tehnicianului oaspeţilor, Eugen Neagoe, care aştepta şi el, ca şi Dan Petrescu, ca rivalii să se dea la o parte.

După ce a înscris, Ştefănescu s-a dus să-l îmbrăţişeze pe antrenorul italianul Cristiano Bergodi, aflat la ultimul meci la covăsneni.

În barajul pentru Conference League se vor duela CFR Cluj şi FCU Craiova 1948.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Da Nicolae…sunt der acord cu tine.
    In afara de asta…toata gazetaria vorbeste si scrie der parca ar fi fost in gura lui Dan Petrescu si au auzit exact ce a comentat antrenorul.
    Nu e corect cum a reactionat dar totii ziaristii si comentatorii( vezi Moraru digitv ) habar nu au prin ce tensiuni trec antrenorii. Din Studioul TV e usor sa dai din gurā.

  2. Dacă doream să citesc asemenea știri nu deschideam 1923.ro ! Credeam că aici se discută despre Rapid !

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.