Gica HagiRapid

Transferul de titlu pe care îl vrea Rapid de la campioana Farul! Dan Șucu, negocieri cu Gică Hagi pentru mijlocaș

Constantin Grameni (20 de ani) ar fi primul pe lista dorințelor lui Adrian Mutu pentru un transfer la Rapid, scrie Fanatik.ro.

Rapid îl vrea pe Constantin Grameni, care tocmai a câștigat titlul în Superliga în tricoul Farului Constanța. Giuleștenii sunt hotărâți să își betoneze serios lotul pentru a se lupta la titlu în sezonul următor, astfel că acționarii Dan Șucu și Victor Angelescu sunt dispuși să bage nu mai puțin de 3,5 milioane de euro în transferuri.

Primul pe lista de achiziții a formației de lângă Podul Grant este Constantin Grameni, pentru care șefii Rapidului ar pregăti o ofertă „fără precedent”, potrivit Fanatik.

Acesta nu este singurul jucător din play-off de care se interesează Rapid. Oficialii din Giulești au pus ochii și pe internaționalul Iulian Cristea, pus pe liber de Gigi Becali de la FCSB.

S-ar putea sa te intereseze

8 Comments

  1. Prin 2009 ,o echipa formata de Dan Petrescu cu jucători refuzați de Rapid ,Dinamo ,FCSB lua campionatul.Dan Petrescu spunea „Nu-mi trebuie vedete ,ci jucători care sa facă ce le spun eu”.În loc de Balotelli și Halilovic mai bine ii da-ți lui Hagi 1.000.000€ ,poate vine la Rapid ,sigur vom fi campioni.Concluzia : NE TREBUIE ANTRENOR

  2. Grameni este clar un tânăr jucător de valoare, care A COMFIRMAT! Nu sunt convins ca merită totuși 1 mil, dar piața este cea care reglează ofertele…Personal, este în primii 3 mijlocași, iar vârsta îl face eligibil încă 2 ani!! Deci merită! Altfel, „ofensiva transferurilor „, ar fi îmbucurătoare, dacă ar avea și rezultate! Iulian Cristea merge, la fel și Yuri, care are un plus, dar este și scump, oricum amândoi peste Săpun și Grigore ( din păcate)!.. Speram și așteptăm!..

  3. Dacă Regele îl dă, înseamnă că e la fel de bun ca Ciobanu.
    Rapid n-are cum să ia valori adevărate de la Farul, Gigi, KVSC, Craiova.

  4. Grameni nu e inca jucator de 1 milion de euro , jucatorii lui hagi nu prea facare brânză in liga I.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.