Marius SumudicaMircea LucescuRapid

Marius Șumudică e sigur pe el și face o promisiune pe placul rapidiștilor: „Voi face lucrul ăsta. Știu ceea ce pot”

Marius Șumudică, fost antrenor și jucător al giuleștenilor, dar și un suporter declarat al Rapidului, care este sub contract cu echipa Al Raed din Arabia Saudită a fost extrem de vocal în criticarea conducerii clubului și nu de puține ori a atacat oficialii pentru diferite decizii, scrie GSP.ro.

Marius Șumudică îi promite lui Dan Șucu că va lua titlul cu Rapid

Chiar dacă a avut numeroase neînțelegeri cu membrii conducerii Rapidului, inclusiv cu Dan Șucu, Marius Șumudică a declarat că ar dori să colaboreze cu omul de afaceri și a menționat că, într-o zi, intenționează să câștige titlul pe banca tehnică a echipei giuleștene.

„Mircea Lucescu mi-a dat șansa să joc la Rapid. Am luat campionatul ca jucător… Mai rămâne să-l iau ca antrenor. Și o să-l iau! Îl voi lua ca antrenor cu Rapidul! Dacă echipa va avea stabilitate financiară, ceea ce se întâmplă acum, și dacă voi avea șansa să lucrez cu domnul Șucu într-un viitor…

Nu știu când, acum nu se pune problema că mai am contract, dar cu siguranță voi ajunge să iau campionatul și cu Rapid. Voi putea face lucrul ăsta! Știu ceea ce pot, știu ce staff am în spate, fiindcă nu este numai succesul meu, este succesul acestor oameni.

Dan Șucu este un om așezat, bazat din punct de vedere material, un om care a reușit în viață. Și cred că nu poți să reușești dacă nu ești înconjurat de oameni ok și dacă nu te duce bibilica. Dar fotbalul e greu, nu e la fel ca în afaceri. Sunt puțini care au câștigat din fotbal, mai mulți pierd.

Dar îi dau un sfat, să înțeleagă domnul Dan Șucu: înconjoară-te de oameni de valoare! Atât îi spun, fiindcă altfel se va trezi că va regreta că a intrat în fotbal. Să se înconjoare de oameni de valoare și oameni care sunt rapidiști. Asta îi spun, ăsta este sfatul meu”, a spus Șumudică, la podcastul ”Profu’ de Sport” de la gsp.ro.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. Râdem noi de Sumi, dar a spus niște lucruri adevărate adevărate. Va veni și rândul lui cândva și vom vedea.
    Și Iancu a spus niște lucruri adevărate pentru că dacă facem abstracție de trecutul lui tulbure, e un tip isteț și un rapidist adevărat care se pricepe la fenomenul numit fotbal.

  2. Bre Ilie, Șumi a spus oameni de valoare, nu jucători de valoare. Adică oameni competenți, ca la Farul. Ăia îți rezolvă și problema jucătorilor.

  3. Cu jucători de valoare și Mitza Iosif ia campionatul.
    Dacă ești bun ia campionatul cu ce jucători sunt acum la echipă.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.