Adrian MutuRapidVictor Angelescu

Rapid a rezolvat o problemă. Victor Angelescu a dat numele celor pe care se va baza Adrian Mutu în sezonul următor

Începând cu sezonul următor, Antonio Sefer devine ineligibil pentru regula U21,astfel încât Rapid avea problema destul de serioasă în această privință. Victor Angelescu spune ca problema e deja rezolvată și chiar dă și numele celor pe care Rapidul se va baza pentru respectarea acestei reguli impusă de FRF.

„Noi sperăm ca, începând de anul viitor, să avem mai mult de doi-trei juniori la prima echipă. Am vrea măcar patru juniori care să prindă minute regulat. La o echipă care se bate la titlu, patru juniori care să joace constant spun eu că este de ajuns. Altfel, este foarte greu să te baţi la un obiectiv major. Noi îi avem pentru sezonul viitor, pentru posturile rezervate celor sub 21 de ani, pe Pănoiu, Cristi Ignat şi Alexandru Crivac, care este un jucător foarte promiţător. Normal că ne uităm și dacă putem să transferăm alţi tineri”, a explicat Angelescu într-o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii Rapidului.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Sefer , Kait și Grigore pleacă. Intră Pănoiu, Crivac (sau Ciobanu) și Ignat. Simplu!
    (Și revine Rareș Ilie!)

  2. Dacă tot repeți articolul repet și eu comentariul…

    Întrebare? Dacă nu a jucat Ignat în acest sezon, când obiectivul nu a fost titlul, care este logica, ca el sa joace anul viitor, când se dorește câștigarea campionatului? Îmi mențin afirmația, cu Mutu antrenor, niciodată nu vom câștiga titlu. Era imperios necesar sa pregătească încă de pe acum jucătorul under. Panoiu, cu tot respectul, nu a progresat aproape deloc, Sefer iese( consider ca trebuie vândut, acum, pana nu îl mai ia nimeni). Crivac, a fost inexistent pana acum în lotul Rapidului. Poate, sa cumperi acum un jucător under, care sa îți între imediat în primul 11. Altfel, sa ne pregătim de experimente.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.