Gica HagiGică PopescuRapid

Oferta lui Dan Șucu nu l-a impresionat pe Gică Popescu! Transferul de la Farul la Rapid a picat pe loc: „Nu e de luat în seamă!”

Farul Constanța a câștigat titlul în sezonul 2022-2023 din Superliga, iar tinerii jucători ai lui Gică Hagi au intrat în vizorul echipelor din România, dar și din străinătate.

Gică Popescu, președintele formației Farul Constanța, a recunoscut că vor pleca jucători de la formația patronată de Gică Hagi și că există interes pentru mai mulți fotbaliști.

Totodată, fostul căpitan al naționalei României și al Barcelonei a confirmat faptul că Rapid îl vrea pe Constantin Grameni, dar oferta giuleștenilor nu este luată în serios de către constănțeni.

„Sunt convins că vor fi mai multe discuţii cu Gică Hagi. Vor fi plecări, vor fi veniri. Avem un obiectiv pe care vrem să îl atingem. Vrem în cupele europene. Nici măcar noi nu credeam la începutul sezonului în titlu. În momentul în care am început să intrăm în ritm, am condus campionatul 33 de etape. Dorm să fim an de an în cupele europene. Vrem să avem noul stadion din Constanţa.

Avem cerinţe pentru jucătorii care au avut evoluţii foarte bune. Nu ne grăbim. Sunt convins că vor pleca unii, dar vor venii alţii să îi înlocuiască. Niciun jucător nu are contract semnat cu altă echipă. De la discuţii la concretizare este un drum foarte mare. 

Avem o ofertă oficială de la Rapid, pentru Grameni, dar nu e de luat în seamă. Nu cred că jucătorii pe care îi avem noi acum pot fi cumpăraţi de echipele din Liga 1. Vindem scump. Nici FCSB nu poate”, a spus Gică Popescu, la Prima Sport. 

S-ar putea sa te intereseze

8 Comments

 1. Farul vopsește jucători. De banii ăia îl cumpără pe olandezul Thomas van den Belt de la Zwolle sau pe belgianul Kylian Hazard de la Molenbeek.

 2. Crezi pe cine vrei, realitatea insa a demonstrat ca, in momentul in care parasesc nava mama de la ovidiu, “clonele hogwarts” dau rateuri pe banda oriunde ajung. Randamentul Academiei din campul Dobrogei cred ca e pe undeva sub 20%. Carnat a mai fost si la Petrescu, si la Mioveni etc., nu doar la Rapid. Poate Hagi o sa faca treaba cu el, dar anul asta la Hagi a fost exceptia, nu regula.

 3. Cine n-ar fi bezmetic cu un antrenor ca Miținho? 😄
  Sub mâna Regelui e altceva. Carnat e un fotbalist talentat, are viteză, e tehnic, serios, muncitor, polivalent. La Farul potențialul lui va fi perfect exploatat de cel mai bun antrenor român.
  Hagi i l-a dat lui Mutu pe Ciobanu – și Ciobanu a dezamăgit. Fiindcă Hagi ȘTIE. Dacă l-a vrut pe Carnat, are motive solide.

 4. Ati uitat cat de bezmetic era Carnat cu Mita, acum toti il vedeti mare jucator doar pentru ca l-a luat Hagi la reeducare. A trecut si pe Mioveni, si singurul lucru bun pe care l-a facut acolo a fost hent-ul ala in careu in meciul cu Rapid. Sa fim seriosi, nu iei campionatul cu Carnat. Poate Hagi sa-l reeduce, dar randament nu o sa dea decat acolo la academia de ratati. Cum pleaca in alta parte, la fel ca orice alt „student eminent” al academiei de ratati, o sa faca rahatul praf. Pe Carnat l-am vazut ce poate, e la fel de haotic precum Panoiu. Da, la Rapid a dat vreo 2 goluri cu Mita, dar ati uitat in cate jocuri te uitai la el cum alearga ca o musca fara cap? viifaru’ e acum pe cai mari. Intr-o luna sau doua cand vor iesi din Europa, o sa le treaca si ingamfarea.

 5. Cotele jucătorilor Regelui s-au dublat după câștigarea campionatului. Grameni, Borza, Mazilu costă de la 3 milioane în sus.
  Rapidul trebuie să rămână Rapid, nu să devină o copie a FCSB-ului. E indecent să devii campion transferând fotbaliști de la echipa campioană. La ce-ți mai trebuie atunci antrenor și președinte? Scoți 30-40 de milioane și cumperi Farul cu totul 😄
  Sau mai bine cumperi direct titlul, de la Liga Profesionistă 😄😄😄
  Rapid să valorifice ce are deja. Am vazut că Iacob, Ștefan, Ignat, Papeau, Lukassen au valoare. Așa cum are și Nicu Carnat. Funsho pare un transfer foarte bun. Ciobanu e un talent autentic. Chiar și Ioniță poate fi folosit mult mai bine.
  Hai să găsim un antrenor bun, ce ziceți?

 6. Vopsitul asta in cap nu a făcut altceva decât să încurce Rapidul de când mănâncă o pâine pe la Farul.cred că ar trebui incercat cu Iacob pe la mijloc alaturi de Albu.

 7. Dacă vrem un mijlocaș central bun, îl avem deja. Iacob e tehnic și cu tupeu ofensiv. Dacă tot nu joacă fundaș central, poate face treabă bună la mijloc.
  Dar Liniuță vrea să scape de el, la fel cum a scăpat de Carnat…

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.