Daniel PancuRapid

Daniel Pancu râde de FCSB după umilința cu Rapid: „E vorba de atitudine, de mentalitate”

Daniel Pancu, 45 de ani, fost mare atacant la Rapid, a savurat din plin succesul zdrobitor al giuleștenilor din derby-ul cu FCSB. „Pancone” nu a uitat să-și ironizeze adversarii după partidă.

Fericit că trupa lui Adi Mutu a dezmembrat FCSB, Pancu a glumit spunând că Rapid ar ieși campioană dacă ar juca mereu cu FCSB. El a făcut și o paralală cu meciul Borussia Dortmund – Mainz, scrie GSP.ro.

A fost surpriză pentru că Rapid a jucat cu mulți jucători care au fost mai puțin utilizați, iar FCSB au avut în componență jucători de echipă națională. Glumind puțin, Rapid ar trebui să facă o cerere să joace mereu cu Steaua pentru a ieși campioană.

Și eu din postura de jucător am avut multe meciuri în care motivarea era mult mai mare comparativ cu un joc obișnuit. Dacă aș fi jucat toate etapele cu Steaua aș fi fost la un nivel mult mai înalt. Nu ai voie, e un derby totuși Chiar dacă e ultima etapă și nu mai contează din punct de vedere al clasamentului.

M-am uitat ieri și 20 de minute la Dortmund cu Mainz. Mainz la fel, o echipă care nu mai avea absolut nimic de câștigat, a venit cu multe rezerve, dar mentalitatea lor, educația lor, i-a făcut pe cei de la Dortmund cu 85.000 de oameni în tribună să piară un campionat. Aici e diferența foarte mare dintre noi și fotbalul din Vest”, a declarat Pancu, conform sursei citate.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.