Daniel PancuGândurile lui LeasăRapid

Mă miră declarațiile lui Pancu! Titlul de campioană nu este un obiectiv prea îndrăzneț, ci unul normal, realist

Dan Șucu nu a venit pentru a se folosi de Rapid că să vândă mai multă mobilă. Chiar el a spus că decizia de cumpărare în ceea ce privește gama de produse Mobexpert aparține doamnelor. Segment la care e greu deocamdată să ajungă prin Rapid.

Dan Șucu a venit la Rapid pentru a face performanță, iar pentru el, orice alt loc în afara de numărul 1, nu reprezintă nimic.

Cine vine la Rapid, trebuie să aibă aceleași atitudine. Daniel Pancu este omul care a demonstrat că are atitudine și mentalitate de campion. De aceea, declarațiile lui mă miră. Fotbalul e un război, iar a-ți lăsa o portiță de scăpare, adică să spui că e bun și locul trei, nu înseamnă altceva decât să pleci la luptă cu mentalitate de pierzător, liniștit că „e bine și așa”.

Și cum să fie bine alt loc în afara de locul 1, când Rapid oferă sezonul următor cele mai mari salarii din Superliga?

Sărăcuții de jucători, hai sa nu punem presiune pe ei, să-i lăsăm, că e bun și locul trei? Și toate astea, spune în continuare Daniel Pancu, pentru că „Rapid nu e o echipă obișnuită să câștige campionatul”?!

Obiectivul Rapidului pentru anul următor e titlul de campioană. Asta înseamnă că îl va și câștiga?! Bineînțeles că nu. Dar cu siguranță se va clasa mult mai sus de locul 5.

La Rapid nimic nu mai e la fel că înainte. Tot fotbalul românesc s-a schimbat, iar dovada am avut-o în ultima etapă, când Dan Petrescu a acceptat cu greu, de fapt nu a acceptat deloc acest lucru.

De aceea a venit momentul să ne mai și bucurăm. De fapt și asta trebuie să învățăm, pentru că am fost atât de supuși suferinței, încât orice bucurie ne lasă perplecși.

Hai Rapid!

Dragoș Leasă

1923.ro

 

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. O declarație nefericită a lui Pancone, a vrut el sa zică altceva, dar s-a exprimat greșit!
    Dragă Daniel, dar CFR care a luat 5 campionate la stand fiind o echipă obscură la origine, cât de mult era obișnuită să ia campionatul??

  2. Nu e obisnuita ca nu l-a castigat decat de 3+1 ori, dar cand termini de 14 ori pe locul 2 si de vreo 9 ori pe 3, inseamna ca ai purtat ceva batalii la titlu. Sa spui ca nu e obisnuita sa castige are acoperire prin prisma titlurilor castigate, dar Rapid e obisnuita sa se bata la titlu.

  3. Pancone e puțin invidios și nu-și prea dorește ca Rapid să ia titlul cu alt antrenor. Și Șumi e la fel. Amândoi au visat să câștige campionatul cu Rapid și nu le cade foarte bine ca performanța asta s-o reușească altul.
    Slăbiciuni omenești, deh.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.