Daniel NiculaeRapid

Dinu Gheorghe prevestește un „război” în Superliga: „Va fi o dispută cu Daniel Niculae, care nu i-a dorit pe Burcă și pe Nicolescu la Rapid”

Meciurile pe care Dinamo le va susține cu Rapid, dacă va promova în Superliga, îl vor aduce față în față pe Daniel Niculae cu Andrei Burcă și Andrei Nicolescu, scrie ProSport.ro.

Dinu Gheorghe spune că se așteaptă la o adevărată dispută, fiind sigur că, dat fiind acel conflict din trecut, derby-ul ar urma să fie chiar mai aprins decât în condiții obișnuite.

„O să avem în Liga 1 două meciuri, sper eu patru, Dinamo – Rapid. Va fi o dispută cu Daniel Niculae, care nu i-a dorit pe Burcă și pe Nicolescu la Rapid. Cum sunt lucrurile așezate la Rapid și la Dinamo, nu văd cum una dintre ele nu ar prinde play-off-ul.

Dacă se organizează puțin Dinamo și să aducă trei-patru jucători, se poate bate la play-off”, a declarat Dinu Gheorghe, conform sursei citate.

Fostul președinte de club a mai spus că nu este de acord cu declarațiile lui Andrei Nicolescu, care a spus că în cazul promovării își propune pentru primul sezon să nu aibă emoții privind retrogradarea.

S-ar putea sa te intereseze

9 Comments

 1. Vamesule, suna-l pe Zota, faceti lista si dati-o lu Burca ca am auzit ca e rost de ceva lovele de acolo, sa nu ramana singuru fraier Copos!

 2. De cind a devenit D.G. priceputul in fotbal si nu ar trebui sa vorbeasca despre Rapid caci el este artizanul falimentului si tocmai el comenteza ca nu se face treaba la echipa ,ar fi bine sa numai vorbeasca el de fotbal caci e priceput in altceva nu in fotbal iar altii care au trecut pe la RAPID se vede cit de mult au tinut la acest club,cind li sa oferit ocazia au trecut la o rivala a lui RAPID si precis vor razbunare(pentru fotbal nu iti trebuie sa ai studii superioare ca nu-i medicina).Sa fim seriosi caci degeaba ai studii superioare caci la fotbal ne pricepem multi dar fiecare cum a prins sau de cite ori au dat cu piciorul in minge sau au mers pe stadion

 3. Salut tuturor.Burca=competent,Nicolescu=competent(au renascut Rapidul),Nico’=in curs de evaluare(inca),Dinu Vama =incompetent(si datorita lui in faliment) va rog sa-l ignorati.

 4. Hai sa fim seriosi, Burca sau Nico sunt de inlocuit la fel cum a fost si „Dinca” Gheorghe asta care tot comenteaza si baga zâzanie pe unde se duce . A devenit si asta marele analist pe la tv.. ghiceste si asta in pungile de pufuleti.

 5. „Dacă se organizează puțin Dinamo și să aducă trei-patru jucători, se poate bate la play-off”…. Sigur ‘nea Dinule, se poate bate…cu alte 15 echipe, dintre care majoritatea sunt peste dinamo cu tot cu cei 3-4-5…etc jucători care ar trebui aduşi…

 6. De ce sa fie razboi? Meciurile sa fie pe teren si sa nu se umble cu magarii. Atat. Nico, Burca, Nicolescu, nu sunt nici primii si nici ultimii oameni care nu s-au inteles. Asta a fost, iar motivele le stiu numai ei. Acuma sa ne tremure chilotii ca intra dinamo in L1?

 7. De asta se spune că e bine să-ți tii prietenii aproape iar dușmanii și mai aproape 😄
  Să te văd acum, Nico.

 8. În confruntarea asta Nico nu poate decât să piardă. A demonstrat deja că nu prea îl duce capul. Burcă și Nicolescu sunt oameni cu studii, iar reușita lor de la Dinamo e remarcabilă.
  Șucu ar face bine să-și evalueze cu multă exigență salariații din fotbal. Întreprinderea Rapid trebuie să funcționeze impecabil.

 9. Am observat că fotbalul din Romania a devenit război în toată regula.suporterii își susțin echipa proprie,iar șefii de club să își vadă fiecare de ale lor.ma rog,Dinu Gheorghe daca nu are ce face a devenit un fel de Nostradamus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.