RapidVictor Angelescu

Angelescu anunta un buget urias pentru transferuri! Doi jucatori au semnat deja! Se pregateste al treilea

Victor Angelescu, a anunțat că Junior Morais va mai continua în Giulești un an și că în vară se va investi o sumă importantă de bani în campania de transferuri.

”O să rămână și Junior Morais încă un sezon la noi, la fel ca și Săpunaru. Și cu Dragoș Grigore vrem să prelungim, dar vom vedea ce se va întâmpla la negocieri. Avem un buget pentru sezonul viitor și suntem în discuții cu anumiți jucători, să vedem ce se va întâmpla.

Am băgat foarte mulți bani și în acest sezon, suntem echipa cu a doua sumă de transfer plătită pe jucători. Toată lumea zice că nu s-a băgat, dar s-au băgat foarte mulți bani și în sezonul acesta. Pentru România să bagi peste 1,5 milioane de euro doar în transferuri nu e puțin. A băgat FCSB vreo cinci milioane și noi a doua echipă.

Sunt foarte multe întrebări care nu își au rostul. Am băgat bani, o să băgăm și mai mulți. S-au plătit sume și până acum și se vor plăti sume și mai mari pentru sezonul viitor, pentru că avem alt obiectiv. Bugetul pentru sezonul viitor va fi în jur de 10 milioane, dacă nu va fi mai mult. Dar, minim 10 milioane”, a declarat Angelescu, potrivit fanatik.ro

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. e drept,d-l sucu este un tip foarte calculat (economic vorbim)dar nu-i suficient pe plan sportiv si mai ales dorintei suporterilor.

  2. Patronii vorbesc cam mult…dar si vorbitul si banii sunt ai lor…avem si noi parerea noastra…Cu 2-3 transferuri in iarna se putea lua titlul…si putin curaj!Asta le insufla Hagi alor lui,curaj…curaj sa driblezi,curaj sa ataci in viteza,curaj sa tragi la poarta din orice pozitie,de aproape si departe…Apropo,Farul e singura echipa impotriva careia RAPID a jucat cu frica si acum si anul trecut…de ce ?

  3. Zici ca sunt declaratiile parlamemtarii care ne conduc: „romanii o duc bine” dar numai in capul lor se vede asa…
    Declaratii de pe alta planeta, parerea mea 🙂

  4. Deocamdată n-am văzut decât că s-a ratat un titlu perfect accesibil.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.