Fan ZoneHoratiu Moldovan

Avalansa de vedete la Rapid – CFR Cluj

La meciul cu CFR au fost prezenți Florin Ristei, solist, chef Nicolai Tand, George Tănase, actor de comedie și om de televiziune, Ionuț Rusu, actor de comedie, Diana Munteanu, actriță și prezentatoare TV, Ada Moldovan (cunoscută și ca ADDA), solistă, împreună cu soțul ei, Cătălin Rizea, dar și cântărețul Horia Brenciu și omul de televiziune Andi Moisescu.

Edi Iordănescu, Mihai Stoichiță și Jerry Gane, prezenți și ei în loja Stadionului Giulești la Rapid – CFR Cluj

La partida dintre Rapid și CFR Cluj au mai asistat și Edi Iordănescu, selecționerul naționalei României, precum și Jerry Gane, unul dintre secunzii săi, dar și Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF. Aceștia au urmărit partida dintr-o lojă a Stadionului Giulești.

Elias Charalambous, antrenorul lui FCSB, a fost și el la Rapid – CFR Cluj

Elias Charalambous (42 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a fost și el prezent în tribunele Stadionului Giulești.

La scorul de 2-1 pentru Rapid, în minutul 22, fotoreporterul GSP Raed Krishan l-a surprins pe Elias Charalambous în tribune, concentrat la partidă.

Elias nu a stat la lojă. Cipriotul s-a infiltrat printre fanii Rapidului, la tribuna 1. Pe parcursul jocului, a fost surprins în timp ce schimba impresii cu Alin Stoica, antrenorul secund de la FCSB, mai ales după golul de 3-1, marcat de Dugandzic.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.