Rapid

Rapid in Cupele Europene | Scenarii și calcule

Primele două locuri, câștigătoarea barajului dintre locul 3 din Play-Off și locul 7 din Play-Out, dar și câștigătoarea Cupei României, vor juca în Cupele Europene.

Există totuși pentru Rapid și un scenariu prin care poate prinde un loc de Conference League, chiar daca va termina pe locul 4. Cu o condiție (de fapt două): CFR să câștige Cupa României, caz în care Rapid va merge la baraj cu locul 7 din Play Out, pe care daca îl câștigă joacă în Europa după o pauză de 11 ani.

📸 fcrapid.ro

Cel mai frumos ar fi totuși că echipa lui Adrian Mutu sa nu depindă de jocul rezultatelor și să se claseze pe un loc de Europa fără sa mai aștepte jocul rezultatelor. Jocul dă speranțe. Vom vedea.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Nu avem ce sa cautam in Europa cu jocul asta. Sa fim seriosi, nu putem juca mai mult de 15-20 de minute pe meci, si nici nu avem jucatori pentru cupe europene. Rapidul joaca meci de meci in inferioritate numerica, iar pe banca de rezerve nu exista solutii. Locul 5 e al nostru.

  2. Mai sunt in joc 24 de puncte, adica aproape cat avem acum. Jucand cu contracandidatele, aceste 24 pot insemna mult mai mult, cu o conditie: sa joci fotbal consistent, la nivel de Europa!
    Deocamdata, noi nici nu putem, nici nu stim si nici nu vrem (la echipa ma refeream !). Ce mai conteaza, stadionul este oricum plin …

  3. Cu jocul ăsta ce să faci în Europa? Decât să-i rușineze vreo echipă din Azerbaidjan în primul tur, mai bine stau băieții acasă la televizor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.