Gica HagiSuperliga

Florin Răducioiu vine cu o comparație deplasată după Rapid – Farul! Fostul atacant al lui AC Milan o compară pe Farul Constanța cu liderul din Premier League: „Este un mic Arsenal această echipă a lui Hagi”

Florin Răducioiu a vorbit despre remiza dintre Rapid București și Farul Constanța, scor 1-1, meci jucat în etapa cu numărul doi din play-off-ul Superligii.

„Echipa mai bună a fost Farul. Într-adevăr, pierde două puncte foarte importante în a spera la câștigarea titlului. Au fost multe momente în care Farul a dominat, a avut multe ocazii de gol. Au fost multe momente în care a atacat cu toată echipa, a fost bara lui Alibec, cea a lui Grameni.

Echipa Rapidului a fost înghesuită și a lăsat deliberat inițiativa pentru că valoarea este mai mare a Farului din punct de vedere tehnic. O echipă a Rapidului care a făcut ce a putut. A fost acea ocazie a lui Albu, a mai avut câteva ocazii, însă e o echipă a Rapidului care nu mă convinge și care nu poate emite momentan pretenții pentru a câștiga titlul.

Farul este un mic Arsenal. Mie îmi plac aceste echipe, cum e și Napoli. În ziua de azi, echipele care joacă un fotbal ofensiv, frumos, nu neapărat cu mari staruri, iată că reușesc să câștige campionate puternice. Eu numesc un mic Arsenal această echipă a lui Hagi. După părerea mea, în momentul de față, Farul merită să câștige campionatul.

Sper să nu clacheze, Doamne iartă-mă! Să nu aibă o cădere din toate punctele de vedere, dar nu cred. În momentul de față, este echipa cea mai frumoasă, cu cel mai frumos joc, a spus Florin Răducioiu, la Prima Sport.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.