Rapid

Ovidiu Burcă n-a uitat Rapidul din Giulești și este sigur că Adrian Mutu va prinde un loc în Europa: „Îmi place ca antrenor!”

Ovidiu Burcă n-a uitat Rapidul din Giulești și susține că fosta sa echipă se va întoarce în Europa, la finalul acestui sezon. Secretul succesului? Adrian Mutu și atmosfera care le „taie aripile” adversarilor, scrie prosport.ro

Ovidiu Burcă îl apreciează mult pe Adrian Mutu pentru felul în care acesta gestionează momentele complicate, dar și pentru eficiența de care dă dovadă Rapid.

Ajuns pe banca lui Dinamo, Burcă a pus și el urmărul la renașterea Rapidului, prin funcția administrativă pe care a avut-o în Giulești.

„Cel mai important lucru este că s-au calificat în play-off! Aici, orice este posibil! Au avut și o perioadă cu foarte mulți jucători accidentați. Îmi place Mutu ca antrenor! El este echilibrat, știe să gestioneze lucrurile, anumite momente, chiar dacă nu are un stil de joc poate atât de spectaculos. Eficiența în fotbal este cea mai importantă, iar el a demonstrat că poate fi eficient”, a spus Ovidiu Burcă, pentru sursa citata.

„Acasă sunt aproape imbatabili, cu publicul pe care îl au în spate, iar eu îi văd terminând pe un loc de cupă europeană”, este concluzia actualului antrenor al lui Dinamo.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Asa sa dea Dumnezeu. Imi place Burca pt ca nu are resentimente. Face treaba buna la Dinamo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.