Alte sporturiRapid

Lovitură dată de CS Rapid pentru handbalul feminin: va avea o Sală Polivalentă de 8.000 de locuri! Unde va fi amplasată noua construcție

Sala Polivalentă din București e singura variantă pentru echipa de handbal feminin Rapid, campioana României, de a disputa partide internaționale, iar la toate partidele e sold-out, scrie ProSport.ro.

Asta pentru că, arată sursa citată, în Capitală nu există o altă arenă care să fie încăpătoare și să fie și la standardele cerute de forul european.

CS Rapid, prin președintele Bogdan Vasiliu, încearcă să dea o lovitură: prin intermediul Companiei Naționalei de Investiții să construiască o sală chiar în incinta bazei Pro Rapid.

Informația, care circulă de ceva timp, a fost confirmată chiar de președintele CS Rapid, Bogdan Vasiliu.

„Am demarat un proces deloc ușor de a face o sală polivalentă în baza Pro Rapid, în funcție de studiul de fezabilitate, undeva la 6-8.000 de locuri.

Nu este o rivalitate mare între noi și CSMB, dacă vor să vină să joace în sala noastră, o pot face. Cei care au crescut lângă mine au uitat de unde au plecat și acum au mari veleități de conducători și cunoscători de handbal. Uneori trebuie să le amintesc cine sunt și cum sunt.

Când am plecat la drum din Liga a doua aveam 20 de junioare legitimate la Rapid. În acest moment avem în jur de 400 după tot ce s-a întâmplat la echipa mare.

Efectiv nu mai avem săli pentru antrenamentele celor mici, babyhandbal și minihandbal, s-a investit mult în Academia Rapid

A scăzut mult valoarea jucătoarele din România, deși știu că toate cluburile mari din România au academii, au început să producă jucătoare, dar succesul acesta nu vine peste noapte, durează câțiva ani.

Durează un ciclu de 6-7 ani să produci o jucătoare. La nivelul întregului club, din sponsorizări aducem undeva la 3 milioane de euro iar acest lucru ne ajută să investim în creșterea copiilor”, a declarat Bogdan Vasiliu la Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. O sala a clubului RAPID,cu o capacitate mare,ar fi o realizare imensa pentru tot ce inseamna RAPID!

  2. S-ar putea mari capacitatea Peluzei Nord. Nimic interesant, fiindcă stadionul arata rău din cauza tribunei a 2-a, care e mică și arata dezolant! Acolo trebuie lucrat!

  3. Deci acum se dărâmă sala rapid de lângă stadion,și se poate mari capacitatea stadionului Giulești.Mersi!

  4. Va să zică, pa ProRapid! Baza lui Copos nu mai revine niciodată la fotbal.
    De muieri handbaliste aveam noi nevoie… 🙁

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.