Rapid

Dan Șucu, reacție dură la adresa lui Gigi Becali: „E o anormalitate!”

Oficialii FCSB au criticat dur arbitrajul lui Horațiu Feșnic și deciziile luate din camera VAR. Mai mult, Gigi Becali și-a anunțat retragerea din fotbal, precizând că unul dintre motive este chiar ‘centralul’ partidei din Giulești, căruia a recunoscut că i-a scris un mesaj pentru a-i cere explicații, scrie sport.ro care citează Orange Sport.

Gigi Becali a dezvăluit ulterior că arbitrul și-a prezentat scuzele printr-un mesaj pe care i l-a transmis prin intermediul unei alte persoane. Dan Șucu, unul dintre finanțatorii de la Rapid, a comentat această situație, pe care nu o consideră ca fiind normală.

Dan Șucu, iritat după dezvăluirile lui Gigi Becali

Omul de afaceri a precizat că i se pare o „anormalitate” ceea ce s-a întâmplat, în ciuda faptului că este recent intrat în forbal.

„Eu sunt mult mai nou în fenomen şi probabil că îmi este mult mai uşor să vad anormaltăţi. Anormalitate este cand un patron sună un arbitru şi spune: ‘Cum a fost posibil să nu îmi ceară scuze?’

Un patron poate să se adreseze unor organe abilitate. Aţi auzit de un patron care să sune un arbitru să îi reproşeze cum a interpretat o fază? Asta este anormaltiatea. Nu mi se pare normal aşa ceva”, a declarat Dan Șucu la Orange Sport.

Totodată, finanțatorul de la Rapid a oferit și un exemplu în acst sens, punctând că așteaptă ca din partea Federației Române de Fotbal să existe măsuri, după ce Gigi Becali a dezvăluit că i-a trimis un mesaj arbitrului.

„Este ca şi cum aş merge în justiţie şi s-ar da o decizie în defavoarea domnului Becali, iar el l-ar suna a doua zi pe judecător. Sunt curios ce va face FRF. O discuție ca şi proprietar de club o poţi avea cu Federația, dar nu poţi discuta direct cu arbitru”, a adăugat afaceristul.

In concluzie, ne-am lamurit si cu aceasta asa-zisa retragere a lui Becali. A facut-o ca sa poata teroriza cu sms-uri arbitrii si pentru a pune presiune pe toata lumea din postura „muritorului de rand”. Din postura de patron al FCSB-ului nu putea face asta atat de lejer.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Doi penali,gigi și mimi, nu vor să creadă că le-a venit sfârșitul( în fotbal),gata s-a terminat cu potlogăriile voastre,trebuie să ia atitudine toată lumea.Bravo Burleanu,bravo domnul șef al arbitrilor.

  2. Bietul Gigi trebuie și el înțeles. A dat în sezonul ăsta 4 milioane de euro (!) pe transferuri, din care 3 numai pentru Miculescu (rezervă) și Compagno (un fel de Dugangici italian). Și se alege iar cu praful de pe tobă. Normal că e disperat.
    Dar trebuie să se învețe, fiindcă oricum n-o să mai ia niciodată campionatul. Regele e prea tare pentru el, iar în anii următori va fi prea tare și Rapidul. (Și în curând promovează Steaua… 😉)

  3. Da, dl Sucu, foarte bine ca nu țineți frustrarea în interiorul dumneavoastră. Ani de zile acești doi derbedei( Becali și Stoica), au cam facut ce au dorit pana acum. Ba aia sunt asa, ba nu știu ce, lista continuă!Sau trezit ca nu sunt numai ei în fotbalul asta și se poate sa le intoarcem vorba. Împreună suntem puternici, va mulțumesc ptr implicarea dumneavoastră!
    Hai Rapid!!! ❤️

  4. Salut tuturor.Bravo D-le Sucu,ma bucur pt aceasta atitudine corecta.Asa poate se vor trezi si altii si nu vom mai fi dominati de acesti oportunisti care cred ca li se cuvine totul si comit cele mai penale fapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.