Daniel NiculaeRapid

Rapid a primit din nou interdicție la transferuri. Vezi ce a declarat Daniel Niculae

Rapid a primit din nou interdicție la transferuri

De această dată, Rapid a fost reclamată de Nemanja Milisavljevic (38 de ani), fotbalist care a evoluat în Giulești în perioada iulie 2012 – ianuarie 2013. Astfel, TAS a decis ca formația din România să primească o nouă interdicție la transferuri până în momentul plății restante, însă președintele Daniel Niculae i-a liniștit pe suporterii alb-vișinii.

„Nu înțeleg graba asta a lui, disperarea asta. Convenisem să-i plătim cei 92.000 de euro până la final de martie. Dar ei s-au grăbit să depună actele pentru a ne interzice tranferurile. Mă rog, nu ne afectează, plătim luna asta și închidem tot. Era o plată asumată”, a declarat Daniel Niculae, potrivit GSP.ro.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Si eu sunt de parere si sustin ca daca tot se plateste intr-una pentru Rapidul falimentat, sa se faca demersurile pentru inregistrarea clubului ca RAPID si atat.

  2. EHE SECHELELE LUI COPOS REVIN, TATA SUCU BANI SA AI! MULTI SAU PRINS CA SUNT BANI! EHE DACA NICOLAE NU ERA PRESEDINTE SI EL CEREA DREPTURILE BANESTI! CERETI FRATILOR ACUM CIND E PUNGA PLINA!

  3. Dacă tot plătește în mod absurd datoriile unei societăți falimentate și desființate de mult la cererea creditorilor, măcar să renunțe la numele antipatic de Rapid 1923 și să se numească așa cum se cuvine: Rapid pur și simplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.