Rapid

Întrebarea zilei | Ești de acord cu decizia de rejucare a meciului Sepsi-FCU?

Întrebarea zilei | Ești de acord cu decizia de rejucare a meciului Sepsi-FCU?

Lasă un comentariu și hai să discutăm ⬇️

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Stiu ca pare sa nu aiba vreo legatura cu intrebarea zilei, dar in realitate are si o sa vedeti de ce. Iata ce am citit:
    „Șeful arbitrilor din cadrul FIFA, Pierluigi Collina, susține ideea potrivit căreia arbitrii ar trebui să nu mai arate minute de prelungiri în cazul meciurilor în care una dintre echipe este surclasată pe tabela de marcaj – inițiativă poreclită de englezi ‘regula milei’.”
    In cazul asta, Mr. Collina, ce facem cu un meci in care echipa A conduce cu 4-0 pe echipa B, si echipa A mai are nevoie de un singur gol ca sa se califice la golaveraj? Oprim meciul dupa fix 90 de minute, cu toate ca echipa A preseaza ca la balamuc pentru inca un gol si de fapt ar trebui sa se acorde vreo 10 minute de prelungiri, sa zicem? O descalificam pe A pentru ca asa s-a stabilit intr-un birou?

  2. Cum am mai spus si in trecut, eu unul sunt absolut de acord cu rejucarea, pentru ca nu vreau sa mai perpetuam decizii de rezultate prin birouri si pe la comisii datorate unor scandari. Ce-ar fi insemnat ca in cazul in care Rapid batea pe CSM la handbal feminin, prin birourile Federatiei Romane de Handbal sa se hotarasca pierderea meciului de catre noi si eliminarea echipei noastre din cauza scandarilor obscene impotriva Cristinei Neagu? Vreau ca meciurile sa fie castigate sau pierdute pe teren, dupa care masurile sa se ia impotriva celor care incalca normele stabilite, nicidecum impotriva cluburilor sau jucatorilor. Am pierdut si noi poate chiar campionatul din cauza cazului „Bricheta” si am vazut ce inseamna meciurile „jucate” prin birouri. E cazul sa se termine cu asta!

  3. Sa se rejoace si cel mai bun sa castige. Sa vedeti acum strigatele alea cu tiganii. Mama ce o sa mai fie, pentru ca se va crede ca e normal, nu-i asa? In Ro se poate orice. Lui mos palarie i-a iesit si de data asta. Ramane de vazut pana cand.

  4. Dat fiind că meciul a fost organizat de Sepsi la Sf. Gheorghe, nu poți pedepsi echipa FCU Craiova pentru dezordinile din tribună. Indiferent de scandări sau bannere, jucătorii și clubul n-au nicio responsabilitate juridică. Întreruperea poate fi justificată, dar sancționarea echipei vizitatoare nu. Așa că rejucarea e normală. (Doar Rapidul e uneori sancționat pentru lucruri întâmplate în deplasări, dar noi suntem The Special Ones 😉)
    Ca un efect secundar al acestei decizii scandările alea cu “țiganii“ vor fi încurajate, fiindcă mesajul dat de FRF e că nu vor fi consecințe decât dacă e vinovat publicul echipei gazdă. În deplasare poți să strigi orice…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.