Danut LupuDiverseGica Hagi

Dănuț Lupu continuă seria dezvăluirilor: „Hagi decidea și la ce film ne uitam!”

Fostul fotbalist susţine că Gică Hagi era cel care făcea selecţia la naţională şi îi chema doar pe fotbaliştii pe care îi prefera fostul decar al României.

Mai mult decât atât, Dănuţ Lupu a dezvăluit că nici Anghel Iordănescu, selecţionerul de atunci al României, nu ”îndrăznea” să se opună dorinţelor lui Gică Hagi.

”El decidea şi la ce filme să ne uităm. Anghel Iordăneascu îl lăsa să facă ce voia. Păi, era normal?”

”(n.r. adevăraţi lideri) Era Andone la noi, la Dinamo, Michael Klein şi la echipa naţională era Gică Hagi, că în jurul lui… Atâta timp cât faci un program şi îl faci tu, şi iei ce jucători vrei tu la echipa naţională, înseamnă că Hagi, nu Gică Popescu, era lider.

Ăsta e adevărul. Veneau la echipa naţională jucătorii pe care şi-i dorea el.

La rezultatele pe care le aveam, datorită faptului că era Gică Hagi şi trebuie să recunoaştem juca extraordinar, dar era normal că nu spunea nimeni nimic.

El hotăra şi programul la ce filme să ne uităm şi la ce teatru mergem.

‘Nea Puiu (n.r. Anghel Iordănescu) îi spunea ‘Da, Hagi, ce vrei tu’. Ce putea să facă ‘nea Puiu pe vremea aia, la ce jucători avea echipa naţională? Nu ştia pe cine să cheme şi acum nu reuşim să strângem 16”, a spus Dănuţ Lupu pentru Fanatik.ro.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Lupulică, ești doar un frustrat ridicol. Hagi a fost vedeta Bresciei, ție Lucescu ți-a dat aceeași șansă acolo și ce-ai facut? Ai spălat putina după 4 luni. Acum ai vrea să fii antrenor, numai că ești zero barat chiar și în liga 3, în timp ce Hagi e aproape de al doilea titlu. Deh, el cu fotbalul, tu cu cârâiala. (Și cu ciordeala 😄)

  2. Pe ce lume traiesti draga Faude? Vrei sa spui ca Hagi a intarziat dezvoltarea fotbalului romanesc? Dar oare s-a dezvoltat dupa retragerea lui Gica de la echipa nationala? Sancta simplicitas!…

  3. Aceste demersuri ale lui Gica Hagi au creat numeroase divizari printre fotbalisti in acea perioada si au intarziat dezvoltarea fotbalului romanesc. Este destul de trist cand unii lideri folosesc puterea lor pentru a se folosi de altii pentru scopurile lor personale, mai ales cand se intampla la nivel de nationala. Speram ca aceste lucruri sa nu se mai intample si ca fotbalului roman sa inceapa sa se dezvolte si sa se bucure de succese mereu mai mari.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.