Rapid

Farul a venit cu explicatii dupa ce Galeria Rapidului nu a intrat la meciul de la Ovidiu

Ultrașii Rapidului au venit în număr mare la Ovidiu, 600. Doar 230 de suporteri au putut intra pe stadion, iar liderii galeriei au decis să boicoteze partida. Astfel, toți fanii au rămas în afara stadionului, scrie gsp.ro care citeaza postul de televiziune Digi Sport.

Tibi Curt a oferit explicații și a declarat că galeria Rapidului a primit numărul maxim de bilete, clubul fiind înștiințat încă de luni că doar 230 de fani pot intra pe stadion.

„Noi am informat clubul Rapid încă de luni că putem le oferim 5% din capacitatea arenei, adică 230 de locuri. La noi, a fost sold-out încă de miercuri. Cererea de bilete a fost foarte mare, dublă față de alte partide. Noi am acționat potrivit măsurilor cerute de Jandarmerie.

Suporterii Rapidului au venit în număr mare, 600. Noi le-am dat cele 230 de bilete, iar ei, din solidaritate, au spus: «Decât să intre doar unii, mai bine stăm toți în afara stadionului. Nu puteam alege care să intre sau nu».

Noi am spus de luni câte bilete putem oferi. Le-am dat numărul maxim de bilete. În peluza destinată oaspeților e nevoie de un culoar de tampon, între oaspeți și fanii noștri.

Stadionul nostru are 4.400 de locuri. Și am dat 5% pentru galeria Rapidului. Știam că Rapid are suporteri numeroși, dar asta e capacitatea stadionului nostru. Din păcate, aici jucăm deocamdată. Din 2025, când vom avea noul stadion, vom putea primi mai mulți suporteri”, a declarat Tibi Curt în emisiunea „Liga DigiSport”.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

 1. Tibi marș la rahat că minți de se stinge farul și scade Marea Neagră !
  Din filmări se vedeau scaunele goale ale stadionului ! Parcă ai jucat pe la Rapid, nu ?
  Fentă ăla de hagi ( cu literă mică ) trebuia să ia măsuri pt frumusețea fotbalului și respectul fanilor, ca toți susținătorii veniți de la București să intre pe stadion. Dar el s-a spălat pe labe : eu nu răspund…, eu nu fac…., eu nu…..! MĂGAR în toată regula ! Și mincinos pe deasupra !

 2. RUSINE FARUL!
  Erau scaune goale pe stadion PESTE TOT.
  Care soldout dle hagi ?

  Bine ca nu ati adus si vuvuzele, ca csm-ul la handbal, ca sa acopere MAGNIFICA NOASTRA SUPER GALERIE.

  Vor suporteri la meciuri..iar cand acestia vin, nu sunt lasati.
  5% regulamentul…texte de 2 bani…
  RUSINE FARUL !

  Asa o sa faceti si in play-off ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.