Danut LupuDiverseGica Hagi

Dănuț Lupu îl pune la punct pe Gheorghe Hagi: „Eu n-aș fi făcut ce a făcut el”

Dănuț Lupu s-a folosit de „speța Ianis Hagi” pentru a-și continua „războiul” cu Gheorghe Hagi, „război” la nivel declarativ pe care îl poartă deja de ceva timp, scrie ProSport.ro care citează as.ro.

„Antrenorul echipei naționale răspunde de rezultate. Are dreptul să cheme pe cine vrea și pe cine nu vrea. În ceea ce îl privește pe Ianis, din ce știu, a fost foarte mult timp accidentat. Vine după o perioadă foarte lungă în care a fost accidentat. Nu știu dacă jucând două-trei minute acum poți să joci la echipa națională.

Într-adevăr, poate Edi ar fi trebuit să-l cheme în lotul lărgit. Fiecare antrenor convoacă jucătorii pe care îi dorește el. Nu cred că acum, dacă copilul meu sau al altuia nu e convocat să facem ceea ce facem. Eu cred că Ianis va reveni la lot, atâta timp cât va fi titular la Rangers.

Bun, pentru moral… păi, ce facem? Dacă mai erau încă vreo patru ca Ianis și îi aduceam pentru moral, cine mai juca? Nici nu poți să spui că echipa nu poate să joace fără el. Într-adevăr, este un copil care promite foarte mult, care a ajutat, în ultimele partide, echipa națională. Dar, totuși, are șase-opt luni de când nu joacă. Nu cred că trebuie să te cheme la echipa națională, doar pentru că te cheamă X, Y sau Z.

Poți să convoci un jucător care opt luni a stat accidentat și are doar zece minute jucate în ultimul an? E de admirat ceea ce face Gică pentru copilul lui, dar poate, totuși, undeva exagerează și îi face rău copilului. Eu n-aș fi făcut ce a făcut el.

Bun, ok, ai un copil talentat, a ajutat echipa națională, dar, totuși, are opt luni de când nu joacă. Asta nu înseamnă că, dacă nu te cheamă la echipa națională, nu ești important pentru echipa națională. Eu sunt sigur că, odată cu revenirea lui și jucând titular meci de meci, o să fie convocat din nou la echipa națională.

Știți cum e Gică… De când băiatul lui a început să joace fotbal, a făcut tot posibilul și tot ce i-a stat în putință să-l propulseze să joace și la echipa națională. Până la urmă, poate orice părinte ar face la fel. Eu n-aș fi făcut lucrul acesta”, a spus Dănuț Lupu, potrivit as.ro.

Legat de șansele României în această grupă de calificare, Lupu a spus: „E greu să prindem primul loc, dar eu spun că undeva la 80-90% avem șanse să terminăm pe locul 2”.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Astea sunt de ale lor. Ei se cearta, ei se impaca, dar rezultate, o sa mai avem si noi cu echipa nationala?

  2. Numai piloși la națională copii de foști fotbaliști. Doar in Romania vezi porcăria aceasta

  3. Invidia are ochii galbeni, Lupulică. De la Real la Panionios e distanță mare.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.