Rapid

La multi ani, George Copos! 70 de ani din viata celui mai titrat patron din istoria Rapidului

Vorbim despre legende pe bancă, legende în teren și chiar despre legende în tribune. Însă, poate, fără această legendă la nivel de conducere numită George Copos, Rapidul ar fi fost mult mai sărac. Din toate punctele de vedere! Faptul că jumătate dintre trofeele pe care le-a cucerit în istoria sa au fost acontate între 1998 și 2007 spune destule. 10 la număr. Cele mai consistente performanțe europene și povești de neuitat.

George Copos a fost, timp de 20 de ani, omul care a dus Rapidul la alt nivel. De aceea, 1923.ro îi urează un sincer La Mulți Ani cu ocazia împlinirii a 70 de ani!

Dan Bittman a povestit un episod extrem de interesant din 1989, vara acelui an, când a fost în Coreea de Nord. Acolo, din delegație, a făcut parte și George Copos. Acesta ar fi coborât primul din avion, conform lui Bittman, și chiar a fost primit ca un împărat într-o țară în care, aparent, s-au pus bazele Revoluției din 1989! Iată imaginile de mai jos:

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. La multi ani! Nimeni nu poate spune cu certitufine ce s-ar fi ales de Rapid fara Copos. Certitudini sunt in schimb, cupele, supercupele, campionatele castigate si participarile in cupele europene.

  2. Deocamdată este singurul care a adus două titluri în Giulești. Dacă nu era coliva, poate Rapidul nu ar fi ajuns în situația prin care a trecut. Trebuie să avem tot respectul pentru dumnealui și să-i respectăm pe acționarii actuali.

  3. La multi ani! ibsa pentru Rapid a fost si inger (cat a facut bani si si-a facut publicitate), daar si demon (prntru a arata ca Rapid fara el nu e nimic. maaaare greseala! S-a dovedit contrariul: Copos fara Rapid a ajuns…nimeni!)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.