Danut LupuDiverseGica Hagi

Dănuț Lupu primește o replică incredibilă din partea „Regelui” Hagi

Gheorghe Hagi a fost atacat de Dănuț Lupu, însă „Regele” i-a dat replica. După ce i-a reproșat antrenorului de la Farul că la Real Madrid și Barcelona a fost doar un jucător de umplutură, Hagi a răspuns printr-un clip video postat pe rețelele de socializare dintr-o partidă jucată pentru Real Madrid în care a reușit un hat-trick.

 

S-ar putea sa te intereseze

14 Comments

  1. Dobrin a fost și va rămâne în istoria fotbalului românesc Dănuț Lupu are dreptate, nu contest faptul ca Hagi a fost unul din cei mai mari fotbaliști pe care i-a avut România, dar a fost și ajutat de echipa,aduceti-va aminte ce jucători avea pe lângă el.In concluzie,Dănuț Lupu nu a declarat ca a fost mai bun decât Hagi,doar ca din punctul lui de vedere nu Hagi este „regele”.

  2. Un bețiv ,un unflat ,un invidios un pic și hot ..asta il macină pe acest individ că nu-l baga nimeni in seama și îi toaca nervi că Hagi are din belșug și el acest lup nu are bani nici de una sută votculita …..invidie mare intre cea ce a făcut el și cea ce face Hagi ….!!!

  3. Nu Înțelegeți Nimic Din Ce E Și Ce A Fost HAGI Ca Fotbalist.( Un Mare OM, Un Mare Jucător) Contează Și Ce Faci Acum Pentru Fotbal.

  4. Ambii fotbaliști au fost mari. Fiecare a avut nivelul său de performanta conform viziunii fiecăruia în viața. Unul și-a dorit mai mult față de ce exista atunci. Astfel a ajuns unde este.

  5. Mda astea mai tineri ,astea mai bătrâni, Dobrin ,Balaci, Lucescu și mai departe, aduceți-vă aminte o vorba ce a spus-o Hagi ,,No sa mai jucam la un mondial nici peste 20 de ani „și sa adeverit cu părere de rău Dănuț numai un fotbalist mare putea spune asa ceva ,a fost un fotbalist mare și serios.

  6. Hagi este in primii 5 dar nu primul.In fața lui mai sunt un Dobrin un Balaci și un Lucescu.

  7. Lupu a fost un jucator urias, tot respectul pentru ce a facut la Rapid. Hagi este un fost fotbalist super umflat. Intradevar daca cei mai tineri care comenteaza pe aici i-ar fi vazut pe Nichi Dumitriu, Dobrin sau Balaci si-ar fi schimbat parerea despre valoarea de fotbalist !

  8. Are perfecta dreptate Danut Lupu.Voi astia tineri care n-at apucat sa-l vedeti pe Dobrin nu mai comentati aiurea.Dobrin beat daca juca Hagi nici nu vedea mingea.A fost un mare virtuoz al balonului.Putini jucatori in istoria fotbalului ca Gicu Dobrin!

  9. La deranjat pe lupu ca HAGI ESTE CINEVA AN LUME iar el nimeni și mai apare și el pe la TV.INVIDIA E MARE. Pentru ca nu îl baga nimeni în seama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.