Diverse

Doliu urias in presa. A murit la doar 42 de ani!

Bogdan Socol, comentator sportiv cu un stil inconfundabil, a suferit astăzi un șoc hipotermic în timpul unui antrenament. A înotat în apa rece, după care a intrat sub stratul de gheață, unde a rămas blocat. Nu a mai reușit să găsească ieșirea la suprafață și nu a mai putut fi salvat la timp.

În ultimele luni, Bogdan Socol s-a pregătit constant în condiții extreme, în lacuri înghețate, ape cu temperaturi scăzute, inclusiv singur. Specialiștii îl atenționaseră să nu se mai aventureze pe cont propriu, însă a ignorat avertismentul.

Bogdan Socol a devenit cunoscut publicului din România comentând meciuri de fotbal și rugby la posturile Digi Sport, peste 2.500 de evenimente, după cum preciza chiar el pe site-ul personal. În 2017 a plecat, în urma unor divergențe cu cei din conducere, și a ales o carieră pe cont propriu.

Primii pași îi făcuse însă la Televiziunea Română, în primul an de facultate. A predat mai multe cursuri de comentator sportiv, a avut o emisiune de pronosticuri la postul B1, iar în perioada recentă a lucrat la un nou proiect, analiza și comentariul meciurilor pentru aplicația Flashscore.

Bogdan Socol este autorul mai multor cărți cu temă sportivă, „100 de fotbaliști legendari”, „Jurnalul unui iubitor de fotbal”, „Jurnalul Cupei Mondiale 2018” sau „O sută de sportivi legendari”.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.