Daniel PancuRapid

Daniel Pancu: „E o seara pe care trebuie s-o uitam cat mai repede!”

Craiova a învins Rapidul cu 2-1 după golurile lui Bauza din secunda 45 și Bahassa din min. 58. Pentru Rapid a marcat Iacob in min. 86, iar Daniel Pancu vrea sa uite cat mai repede acest meci.

„E o seara pe care trebuie sa o uitam cat mai repede. A fost o seara neagra. Meciul a început de la 0-1, iar Craiova a meritat victoria! Deși Rapidul a mai revenit, din păcate în seara asta nu a făcut-o”, a spus Pancu la Digi Sport 1, după meciul din această seară.

„Totuși această înfrângere le prinde bine, i-a adus puțin cu picioarele pe pământ. Nu cred că se pune problema că Rapidul sa rateze Play-Off-ul”, a încheiat Lancome.

 

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Sa va fie rusine!!!
    Va-ți batut joc de noi, ati luat bataie de la un pușcăriaș!!!!
    Nesimtitilor!!!!

  2. la primul gol al prazarilor nu comenteze, dar la aldoilea toti fundasi nostrii s-au ingramadit in fata portii si nimeni nu mai era imediat dupa linia de 16 m, iar figura asta au facut-o oltenii de cel putin doua ori si cu U Cluj si le-a tinut figura. asta e treaba de tactica la care Mutu a picat examenul.

  3. futuva cristosu mami voastre ,ati adus numa jucatori de 2 bani,gunoaielor,ati luat iara ceaiu,mutule esti praf,da-ti demisia !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.